2777
2789

بله

از خاک بر خاک زیر خاک غرور چرا؟!☕

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودم🤣بقیه بهم میگن 

من خودم قیافه نمی‌گیرم از نظر کلاس گذاشتن 

معمولا وقتی حوصله نداشته باشم سرم درد بکنه از آدمای اون جمع بدم میاد خسته باشم، قیافه یجوری میشع انگار خودمو میگیرم، دست خودمم نیس

آره خیلیا از دور اینجوری بنظر میرسن ولی بهشون که نزدیک میشی میفهمی اصلا اونجوری که تصور میکردی نیستن، بعضیا خجالتین، بعضیا ارتباط گرفتن بلد نیستن و... بنظر میاد خودشونو گرفتن

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بله جاریم و مادرشوهرم و زن عموم

من حسی ک ازشون گزفتم انگار اینکارو میکنن کسی بیش از حد نتونه بهشون نزدیک‌بشه و حرفی بزنه

با همه ام اینطوز نیستن با کسایی ک راحتن خیلی خوبن

ولی با بقیه ن خودشونومیگیرن ک کسی جرات نکنه حرفی بزنه بهشون

بله جاریم و مادرشوهرم و زن عموممن حسی ک ازشون گزفتم انگار اینکارو میکنن کسی بیش از حد نتونه بهشون نز ...

واقعا چه جالب بنظرم خیلی کار خوبی میکنن که حدو مرز تعیین میکنن میشه بیشتر از رفتاراشون بگی مثال بزنی ممنون میشم🙏