2777
2789
عنوان

بیاید عکس لباس دخترمو بزارم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 39449 بازدید | 600 پست
والا من باز میگم دل مهربونی داری عزیزمبه خدا من اصلا حوصله ندارم بچه کس دیگه رو حتی یه روز نگه دارم ...

من که ارزومه پدرش یه کلیه درست گیرش بیاد سرپا بشه بتونه بچشو بزرگ کنه چون هیچکس مث پدر خود ادم نیست.

برای جفتشون سخته.

ممنون نظر لطفته

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

واسه دختر فقط پیرهن دوست دارم

اسپرت واسه بیرون و پارک و ....خوبه

دخترم ۹ سالشه یه پیرهن آستین بلند آبی با گل های بابونه گرفتم واسش خییییلی نازه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم دودلم بودم دیگ گفتم ولش کن بذار بچم خوب بپوشه شلوار ستشم ۱۲۰۰داد

اااا 

۱۲۰۰ دادی شلوار؟؟؟؟

یا خداااا 

بعد من میخواستم یه شلوار ۴۰۰ تومنی لی مدل کارگو رنگ سفید بگیرم که جنسش هم خیلی خوب بود زورم اومد 

با خودم گفتم داره گرون میده بهم🤦

اره خیلی نامردیه مردم دم عید هزارتا خرج دارن فروشنده هام ک اینحوری نامردن

من تویک پیجی هستم برای شهرمونه.صاحب پیج  جلو جلو پبش فروش میکنه و  هزینه میگیره بابت کارهای تولیدی های مختلف و وقتی واریزی ها انجام شد ،میره تولیدی و اون پک رو میخره. و تحویل حضوری یا با اسنپ انجام میده. مثلا کت سارافون یک و دویست فروشنده رو ما عمده ۴۸۰ تومن خریدیم. ۴۶۰ بود درواقع.۲۰ تومن حق الزحمه صاحب پیج هست که میدیم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چقدررر خوبی توشاید بخاطر شاهان و در و مادرت هم اونجوری برخورد میکنن

خوبی از خودته.

نمیدونم شاید...

ولی اینقد این بچه ارومه اینقد مظلومه باورت نمیشه ها.

نه اذیت میکنه نه سرصدا میده فقط خودشه و کتاب و گوشیش.

ساکت و اروم.

ولی یکبار دیدم زن داداشم با قاشق زد رو دستش.

اشک پیچید تو چشم بچه دلم کباب شد.

یکی از دلایلش همینه که کم میرم اونجا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

واسه دختر فقط پیرهن دوست دارماسپرت واسه بیرون و پارک و ....خوبهدخترم ۹ سالشه یه پیرهن آستین بلند آبی ...

مبارکش باشه عزیزم 

من والا از زمان مجردی دوست داشتم دختر داشته باشم 

فقط نیم تنه شورتک تنش کنم😅

کلا اسپرت دوست دارم 

یادمه اولین لباسی که برا دخترم تو بارداری با همسرم گرفتیم پیراهن لی بود🤣

اسی تاپیک اخرم عکس لباس خودمو و دخترم هست 

دختر منم ده سالشه همسن دختر شما 

شماهگ نظرتو بگو 

من کت لی رو با سارافان سفید براش میپوشم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اااا ۱۲۰۰ دادی شلوار؟؟؟؟یا خداااا بعد من میخواستم یه شلوار ۴۰۰ تومنی لی مدل کارگو رنگ سفید بگیرم که ...

من از دست فروش شلوار جین یکی از دخترامو ۷۸۰ خریدم عزیزم. دقت کن دست فروووش🫢🫢🫢 رفتم فروشگاه میگه ۱ و ۷۰۰

سایز دختر ۱۱،۱۰سالم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اااا ۱۲۰۰ دادی شلوار؟؟؟؟یا خداااا بعد من میخواستم یه شلوار ۴۰۰ تومنی لی مدل کارگو رنگ سفید بگیرم که ...

اره بخدا 😅

نه خدایی چهارصد ک خوبه 

حالا من یه شلوار ک مثلا قیمتش خوب بود براش گرفتم ۹۵۰ 

شوهرم طفلی شلوار خودشم ۹۵۰بود میگ یعنی نیم وجب شلوار این جوجه باید قیمت شلوار من باشه😄

مبارکش باشه عزیزم من والا از زمان مجردی دوست داشتم دختر داشته باشم فقط نیم تنه شورتک تنش کنم😅کلا اس ...

منم اسپرت دوست دارم همیشه شلوار لی پیشبندی میخریدم واسش ولی پیرهن یه نازی قشنگی به دختر میده جوراب شلواری و کفش عروسکی و کیف ست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟