2777
2789
عنوان

بیاید عکس لباس دخترمو بزارم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 39448 بازدید | 600 پست
والا چی بگم ولی شاید این حس خودته بقیه خواهر برادرات هم این حسو دارن و کم میرن خونه مادرت؟؟؟

اونا بخاطر اینکه پسر برادرشوهرم رو اوردم و پیش خودم زندگی میکنه کلا رابطشون رو با من کم کردن.

مادرش به رحمت خدا رفته و پیش من زندگی میکنه.

۱۰ سالشه.

یه پسر ماه و ارومه.

ولی مخالف بودن و این مخالفتشون باعث اختلاف شد.

منم گفتم بخاطر حرف شما این بچه رو ول نمیکنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تازگی به همین نتیجه رسیدم.بیشتر دلم از خونه جدیدم میسوزه خونه رو دوست دارم🥲ولی اگه بخوام کم برم ...

من باشم از خونه غذا درست میکنم و میرم خونه مادرم که شوهرمم چیزی نگه 

البته من مادرم یه سره میگه بیا خونه من ولی من بازم مثلا هفته ای یه بار خودم غذا میبرم خونه مادرم که اذیت نشه

سه قلو بزرگ کردن سخته

بله گلم.خیلییی🥺🥺🥺 ببین من صدبار به اخر خط رسیدم از فشار زیاد و برگشتم. چون دست تنها بودم از اول.هیچ احدی کمکم نکرد.‌نه خانواده خودم و نه خانواده همسرم. خودشون رو کشیدن کنار.روزی بیست دقیقه میخوابیدم‌ . الانم بااینکه بزرگ شدن نسبتا،ولی هنوووز خیلی سخته. مدام بحث و رقابت‌.رسیدگی درسیشون.‌رسیدگی درمانیشون و و و 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اونا بخاطر اینکه پسر برادرشوهرم رو اوردم و پیش خودم زندگی میکنه کلا رابطشون رو با من کم کردن.مادرش ب ...

اخی چه دل مهربونی داری 

ولی من مثل تو مهربون نیستم و کلا منطقی فکر میکنم و با خانوادت موافقم

من باشم از خونه غذا درست میکنم و میرم خونه مادرم که شوهرمم چیزی نگه البته من مادرم یه سره میگه بیا خ ...

اونوقت باید بشینم ناله تحمل کنم واااای چرا اینکارو کردی ینی چی غدا اوردی با خودت مگه ما گداموندیم مگه ما نداریم مگه ما فلانیم

بخد ایه ایرادها میگیره باورت نمیشه.

اصلا از دست من رفته دیگه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پس الان سه تا بچه داری برادر شوهرت خودش کجاس

نه دیگه...با شاهان دوتان.خودم یکی دارم.

ایشون مریضی سخت داره تحت درمانه