سلام. من به خاطر مشکلی که جدیدا که با دختر 11 ساله ام دارم تصمیم کرفتم عضو سایت بشم. راستش دخترمن چند وقتی هست خیلی جلوی من جبهه می گیره و مرتب با من بحث می کنه میگه از من تعریف نکن من رو بوس نکن کنارم نباش و کاری به کارم نداشته باش. خیلی سعی کردم به دل اون راه بیام.ولی در کل مرتب با من لجبازی می کنه و کاسه صبر من رو لبریز میکنه طوری که دعوامون میشه. نمی دونم چکار کنم.امشب هم بحث کردیم و اون رفت خونه مامان بزرگش که همسایه ماست بخوابه. البته اینو بگم که من کارمند هستم و بیشتر مامان بزرگش اون رو بزرگ کرده وخیلی به اون وابسته است ولی تاحالا اینقدر با من لجبازی نکرده بود وخیلی من رو دوست داشت.ضمنا اون تنها فرزند ماهست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبیعیه عزیزمشما از دور واری ب کارش نداشته باش یه مدت تنها باشه ولی خواست به ریز ریز کارهاش باشه دوستاش رو چک بکن و ببینمشکلی داره یا ن قبلش یه نامه براش بنویس ک اگه مشکلی داشت برات بندیسه و مثلا بذاره فلان جا من ۱۹ سالمه ولی خیلی چیزها رو تحربه کردم گاهی دختر هرچند با نادر راحت باشه و در نبود خواهر نمیتونه خرف هاش رو بگه و تو نانه راحت تره اگه از شما حساب میبره و میترسه از یوی لز نزدیکان بهخداین باهاش حرف بزن مثلا من با خالم راحتم مطمعنا دختر شما احت تاثیر یه چیز قرار گرفته