2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی تجربه نداشته چطور میتونه بگه جالبه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

دعا_وصلواتـی_عالـی
#برای_اهـل_قبــور 🌻

👌 از حضرت رضا؏ روایت شده:
👌‍ هر کس داخل قبرستان مسلمین شود و این صلوات را بخواند،
👌 خداوند متعال تا ده سال عذاب از اهل آن بردارد
👌 و اگر دو بار بخواند تا چهل سال
👌 واگر سه بار بخواند هرگز خداوند آن قبرستان را عذاب نکند
👌 و هر کس بر سر قبر پدر و مادر‌ بخواند چنان باشد که حقوق ایشان را ادا کرده باشد.

👌〖 اَللّهَّم َصَّل عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ ما دامَتِ الصَلَواتِ وَ  َصَّل عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ ما دامَتِ البَرَکاتِ وَ َصَّل عَلی مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ ما دامَتِ الرَّحَمهِ ، اَللّهَّم َصَّل عَلی رُوحِ مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی الاَرواحِ وَ َصَّل عَلی جَسَدِ مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی الاَجسادِ وَ َصَّل عَلی قَبرِ مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی القُبُورِ وَ  َصَّل عَلی صُورَۃِ  مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی الصُّوَرِ وَ  َصَّل عَلی تُربَهِ مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی التُّرابِ وَ َصَّل عَلی نُورِ مُحمَّدٍ وَ آلِ مُحمَّدٍ فِی الاَنوارِ  بِرَحمَتِکَ یا اَرَحمَ الرّاحِمینْ〗

با ذکر حمد و سوره وصد صلوات اموات را امشب خیلی خوشحال کنیم
آنها همگی چشم به عنایت شما دارند.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین 🌹
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤

یعنی واقعابرااین موردهم کسی هست انتقادی داشته باشه؟ خب این همه حدیث ازائمه ولی من مطلع نبودم بخاطرهم ...

از اونجایی که حوصله بحث ندارم

هرچی شما بگی

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)