2777
2789

چون پریود میشن؟

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از چله ها رو میشه در اون دوران هم ادامه دادمثل چله صلوات 

اگرم مثلا چله سوره قرآن داره حالا تو اون دوران نمیتونه بخونه می‌تونه به اعضای خانواده یا یک دوست نزدیک بگه جاش بخونه 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

ن چ ربطی داره؟

بعضی چله ها ایرادی نداره تو پریود بهشون ادامه بدی

ولی چله هایی مثل چله حق شناس رو نمیتونی موقع پریود ادامه بدی

باید نائب بگیری

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چرت و پرت میگن فقط تو پریودی سوره های سجده دار رو نمیتونی بخونی وگرنه چله زیارت عاشورا اینا مشکلی نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بعضی از چله ها رو میشه در اون دوران هم ادامه دادمثل چله صلوات اگرم مثلا چله سوره قرآن داره حالا تو ا ...

قران خوندن که به پریودی ربطی نداره

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

چرت و پرت میگن فقط تو پریودی سورهای سجده دار رو نمیتونی بخونی وگرنه چله زیارت عاشورا اینا مشکلی ندار ...

اونم فک کنم منظورش همینا بود

سوره بدون سجده میشه دیگه اره؟ با وضو و اینا

بعضی از چله ها رو میشه در اون دوران هم ادامه دادمثل چله صلوات اگرم مثلا چله سوره قرآن داره حالا تو ا ...

مهم‌ترین شاخصه چله گرفتن این است که انسان در طول چهل روز، اعمال خویش را خالص گرداند. خلوص اعمال به طور کلی نیز ربطی به دوران قاعدگی و غیر آن ندارد. همچنین خواندن دعا و قرآن (غیر از دعاها و سوره‌های سجده‌دار) در دوران قاعدگی جایز است؛ بنابراین در دوران چله نیز، هر چند زنان حائض باشند، می‌توانند دعا و قرآن بخوانند.

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ن چ ربطی داره؟بعضی چله ها ایرادی نداره تو پریود بهشون ادامه بدیولی چله هایی مثل چله حق شناس رو نمیتو ...

چله حق الناس چیه ؟ نشنیده بودم

اونم فک کنم منظورش همینا بودسوره بدون سجده میشه دیگه اره؟ با وضو و اینا

اره میشه بقیه سوره ها مشکلی نداره چله چی میخوای بگیری حالا؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره میشه بقیه سوره ها مشکلی نداره چله چی میخوای بگیری حالا؟

احتمالا سوره حشر

احتمالا سوره حشر

سوره حشر جز سجده دارا نیس بخون مشکلی نداره