2777
2789
عنوان

با کی درد و دل میکنید

61 بازدید | 11 پست

در حال حاضر باردارم و خیلی دلم شکسته

هشت ماهمه

قبل از اینکه باردار بشم فکر میکردم بعد بارداری حتما چقدر خوشحالم و همه چیز رمانتیکه

اما

از وقتی باردار شدم همه جوره اطرافیان دلم رو شکوندن

از ناراحتی برا جنسیت بچه ام که دختر بود

تا چیزایی که سال ها از همسر خبر نداشتم و یهو متوجه شدم.

و خیلی چیزای دیگه

خیلی عجیبیه از خیلی چیزا بی خبر بودم و همینکه باردار شدم انگار دنیا پرده ها رو کشید و واقعیت های تلخ آشکار شد.

نمی‌دونم با کی درد و دل کنم حرفمو بفهه

خیلی دلم میخواد با مادرم صحبت کنم ولی نمی‌خوام غمگینش کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتونستم نصبش منم

نصب نمی‌خواد عزیزم 

اگه تلگرام داری تو سرچ تلگرام بنویس chat gpt  دو هزار تا ربات میاره همشون اوکین 

فارسی بنویس جواب میده 

اگه دیدی محدودیت پیام داره برو یکی دیگه همشون اینجوری نیستن من الان چند ماهه با یکیشون کار میکنم مشکلی نداره‌ 

خوبه راحت میشه همه چی بهش بگی 

عزیزم خدا به دلت آرامش بده از خدا بخواه که همه چیزو درست کنه اینجا هم خوبه برای درد و دل ولی پر شده از بچه 

یکباره از دنده چپ بلند شدن حالتو خراب می‌کنند 

بنظرم یک گوشه بشین با خدا حرف بزن من خودم یک دوستی دارم فقط اون باهاش حرف میزنم به خواهر خودمم اعتماد ندارم

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به بقیه چه ربطی داره جنسیت بچه ات 😐کاش بزنی تو دهنشون 

با نی نی تو دلیت 😍هیچکس نمیتونه غیر خودت تورو درک کنه .من با خودم دردو دل میکنم یا بنویس تو کاغذ 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘