2777
2789
عنوان

درآمد دلاری حسام علی نژاد

417 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی تو دوره های ایشون ثبت نام کرده ؟واقعا راسته و به درامد میرسه؟امشب یه اپلیکیشن معرفی کرد که ۸ میلیون باید واریز کنیم و بنا به گفته خودش ۲۰۰ دلار سرمایه اولیه میده و طبق صحبت هاش تو این چند روز میشه طی یک ماه به درآمد دلاری خیلی عالی رسید .ولی واقعا دو دل هستم و چون هزینه اولیه زیادی هم میگیره موندم ریسک کنم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم ، پرداخت کردی ؟هی میگه اولین باره اینکارو میکنه و من سرچ کردم انگار قبلا بوده این کلوز فرند ...

نه راستش سرچ کرده دیدم قبلا بوده حس بدی پیدا کردم احساس کردم همش دروغه مخصوصا اینکه از لینک نمیشه پرداخت کرد و شماره کارت داده گویا سری قبل هم همین روال پیش آمده مشخصه با برنامه بوده

برای منم اومد اما من پرداخت نکردم اگه این آقا میخواست لطف کنه اپلیکیشن رایگان در اختیار بقیه قرار می‌داد ایشون فقط میخان پول تو جیبش بره من به همه حرفاش گوش کردم و همش دروغ بود میگفت لینک سریع پاک میشه اما پاک نکرد چون منتظر این هست پول واریز کنید .اون لطف کنه هزینه اپلیکیشن نگیره نمیخاد ۲۰۰ دلار رایگان بده .پیش خودتون فکر کنید متوجه کلاه برداریش میشید