2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
همش‌هم‌احساس میکنم دارم پریود میشم دل درد پریودی میگیرم چن دقیقه تو رووز نمیدونم اینم‌طبیعیه یا نه😔 ...

اره این طبیعیه مخصوصا تا چندروز بعد از مثبت شدن بیبی چک.

ولی اگر دردت زیاد شد حتما برو دکتر که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

😍💞😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این طبیعیه مخصوصا تا چندروز بعد از مثبت شدن بیبی چک. ولی اگر دردت زیاد شد حتما برو دکتر که خدای ...

ایشالله فردا حتما‌میرم.هنوز به شوهرم نگفتم‌لک‌دیدم‌وگرنه الان گیر‌میده بریم‌بیمارستان‌ همه‌میفهمن وگرنه دلم‌میخواست‌الان‌برم

استرس سمه برات ، منم مثه شما استرسی بودم ، تا هرچی می‌شد میدوئیدم تو نت آخرم خونریزی کردم و استراحت ...

قربونت برم‌مرسی منم‌اینجورییم هرچی میشه فوری‌میام‌نت سرچ میکنم‌ببینم‌چی به چیه بدترین‌برداشتو برمیدارم‌و بهش فک‌میکنم‌آخرم‌ اعصابم‌خورد میشه 

سعی کن رو پهلوی چپ بخوابی.نتونستی هم اشکال نداره. رحمتو گرم نکنی یه وقت. بزار متعادل باشه دماش

وای خاک‌بر‌سرم‌ کلیه بند بسته بودم‌امروز گفتم‌بزار خوب‌گرم‌بشه جاش اخه سنگ‌کلیه هم‌دارم نمیدونستم‌بده گرم بشه.من‌چرا هیچی‌بلد نیستم😢😢😢😢😢😢

وای خاک‌بر‌سرم‌ کلیه بند بسته بودم‌امروز گفتم‌بزار خوب‌گرم‌بشه جاش اخه سنگ‌کلیه هم‌دارم نمیدونستم‌بد ...

منظورم اینه جلوی گرمای بخاری نگیری.

حتی دوش اب داغ هم نباید بگیری.

دوش ولرم بگیر

😍💞😚
قربونت برم‌مرسی منم‌اینجورییم هرچی میشه فوری‌میام‌نت سرچ میکنم‌ببینم‌چی به چیه بدترین‌برداشتو برمیدا ...

نکن اینکارو ، با خودت بجنگ که نری نت سرچ کنی ، من هفته هشت همه علایمم رفت ، شب تا صبح مردم، چون هرچی تو نت خوندم زده بود سقطططه، فرداش رفتم سونو هیچی نبود ، بدن با بدن فرق داره ، آرامش داشته باش ، برو ببین که الکی نگران بودی ، سعی کن تو سه ماه اول مهمونداریو کار زیاد خونه و کار سنگین رو هم تعطیل کنی

منظورم اینه جلوی گرمای بخاری نگیری. حتی دوش اب داغ هم نباید بگیری. دوش ولرم بگیر

اها ازون لحاظ.باشه پس‌ حموم‌رو‌ هم‌دیگه زیاد‌گرم‌نمیکنم‌ دستت درد نکنه من‌اصلا این‌چیزارو‌ نمیدونم‌😘😘😘