2777
2789
عنوان

پارتنرم غر میزنه🤦🏻‍♀️

196 بازدید | 17 پست

دائما بخاطر وضعیت اقتصادی عصبیه و غر میزنه، من بهش میگم با حرص خوردنت چیزی عوض نمیشه ولی گوش نمیده واقعا کلافه شدم انقدر بهش گفتم😐 نمیشه ما حرفی بزنیم و وضعیت کشور توی حرفامون نباشه🤦🏻‍♀️ چیکار کنم؟

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی ادمای بیعرضه اینطورین

نمیشه برای هرکسی این کلمه رو به کار برد، خب وقتی کار میکنه و تلاش میکنه نمیشه گفت عرضه نداره!

نمیشه برای هرکسی این کلمه رو به کار برد، خب وقتی کار میکنه و تلاش میکنه نمیشه گفت عرضه نداره!

نمیدونم

یجایی کار میکنم زنو شوهر هردو توی محیط کارن 

مرده همینطوریه کار میکنه زحمت میکشه اما کم

همینطور منت همه چی رو سر زنش میذاره

نمیدونمیجایی کار میکنم زنو شوهر هردو توی محیط کارن مرده همینطوریه کار میکنه زحمت میکشه اما کمهمینطور ...

نه واقعا همچین ادمی نیست میگه نگرانیم از اینه که بتونم هرچیزی دلت خواست رو برات فراهم کنم