2777
2789
عنوان

درد پرسینگ ناف

201 بازدید | 40 پست

سلام بچها من ۱۰ روز پیش نافمو پرسینگ زدم

مراقبت هاشم کامل انجام میدم هم آب نمک میزنم هم پماد

ولی خیلی درد میکنه اصن یکم کش شلوار میوفته روش درد میگیره شدیدا

یا حتی تیشرت میوفته روشم دردم میگیره

شماهایی ک انجام دادید هم اینطوری بودید؟چیکار کنم درد نگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وویییی منم میخام ماه بد برم بزنم

بد راحت میشه ب شکم خابید؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
لباس نپوشچجوریه پرسینگ ناف یعنی وارد شکم میشه؟

ن بابا 

گوگل کن

چیز باحالیه🤤

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وویییی منم میخام ماه بد برم بزنمبد راحت میشه ب شکم خابید؟

ن بابا اصلن نمیشه😑بعد فک کن منم عادت دارم همیشه رو شکم میخوابم الان ۱۰ شبه نمیتونم درست بخوابم😭

نمیشه ک😂اره دیگ ی سوراخ از توی ناف ی سوراخم بالاش

من کلا از ناف میترسم یه جوریم شد

حتی بند ناف بچه هامم کاری نداشتم وفتی افتاد هم نرفتم نزدیک

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.