2777
2789
عنوان

با یکی از دوستام دعوام شد

75 بازدید | 1 پست

چندباری دیدم وسیله ها رو به اعتراض و قهر پرت می‌کنه چند بار با اغماض گذر کردم این بار منم مثل خودش پرت کردم دیدم شاکی شد خب اگه ناراحت کننده ست چرا خودش بارها این رفتارشو انجام داد ؟یا نمی‌دونم خیال می‌کنه اگه وقت استراحتشه همه باید به خاطر اون سکوت کنند اما خودش رعایت حال ما رو نکرده بعد طلب کاره و یه جوری قیافه میاد که انگار ما چه ظلمی بهش داریم میکنیم در حالیکه مثل خودش باهاش رفتار کردم تازه اگه لطف کردم و رعایت حالشو کردم به چشم وظیفه دیده یا مثلا خوبی که در حقش کردم رو حساب سادگی ما گذاشته نیشخند زده و تازه احترام که هیچی ‌.مثلا اومد داد زد عیب و ایرادمو گفت منم تو جوابش دو تا ایراد خودشو یاد آوری کردم که بدونه ما آیینه خودش هستیم قرار نیست بهش تعظیم کنیم سلطه گر و خودشیفته و بی ادب هستش البته منم ادعایی ندارم که به لحاظ اخلاقی بگم خوبم که نیستم ولی اونم شورشو درآورده 

بعد همچین قیافه میاد و قهر می‌کنه که حس عذاب وجدان بده به من 

کار درستی کردم مثل خودش جوابشو دادم یا نه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣