2777
2789
عنوان

آیا من وسواس فکری دارم

115 بازدید | 11 پست

من از13 سالگی همش فکر دورازجان زبانم لال بشه مرگ عزیزم ورداشتم یعنی مادرم😣حتی پدرم هم نه الان 37 سالمه همچنان فکرم درگیره وشددددیییدترشده

مادرم مریض هست وارم تی توبیمارستان بستری میشد

حدود 3ماه پیش متاسفانه سکته مغزی کرد که رفت تو آی سی یو وخدای بار دیگه به مابخشیدش

الان ذهن من خراااب ترازقبل شده طوری که هنوز خانه تکانی نکردم طوری که مدرسه ودرس بچم برام مهم نیست کلا خونه مامانم هستم بچم شنبه یکشنبه میره مدرسه دیگه نمی‌ذارم بره میام خونه مادرم

خونه هم که هستم ذهنم آروم نیست اگه زنگ به خواهرم زدم جواب نداد من دیگه مردم تپش قلب استرس شدید میگیرم

طوری شدم که شبا بیدارمیشم نفسای مادرم رونگاه میکنم صدای نفساشو گوش می‌کنم آروم میشم

الان خداروشکر مادربهتره ولی این فکر ای مزخرف 

حالم وگرفته

چیزای دیگه هم هست مثلا 100 صلوات میفرستم 5 تااضاف میفرستم میگم نکنه اشتباه کرده باشم یا دستشویی میرم هرسری پاهامومیشورم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهقطعا وسواس فکری گرفتی خودتو پاکسازی کن و با مشاور حرف بزن حتما حتماتا شدیدتر نشه که تبدیل به بیما ...

شوهرم قبول نداره که من به دکترنیازدارم، فکرمنفی وخراب مثل موریانه روحمو آره میخوره

شوهرم قبول نداره که من به دکترنیازدارم، فکرمنفی وخراب مثل موریانه روحمو آره میخوره

شما روانی نیستی که بگیم نه هنوز دکتر لازم نشدی

همه ی آدما نیاز دارن با یکی که راهکار درست بده مشورت کنن و

هرچی که ذهنشونو درگیر کرده بگن تا حالشون خوب شه بیماری‌های جسمی نگیرن

نیاز نیست حتما حضوری بری 

مشاوره تلفنی شاید هرجلسه ۴۰۰ این حدودا باشه

از ۱۳ سالگی که نگران از دست دادن مادرت بودی ، مادرت چند سالگی سکته کرد .

مادرت مریضی داشت  وقتی سنت کم بود ؟ 

مادرتون چه سختی  هایی کشیده که شما متوجه شدی تو بچگی ؟

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام منم مشکل شما رو داشتم خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم تا ب ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردی