2777
2789

اگه سر سفره افطار به کسی که کنارت نشسته بگی: روزه ات قبول باشه ،اون چی جواب میده؟

حتما میگه ازشمام قبول باشه و ممنونم و کلی بهت محبت میکنه.

حالا اگه سر افطار سرت رو بالا گرفتی و به امام زمان عج گفتی،آقاجون روزه ات قبول باشه مطمئن باش آقا هر جوابی بدن ، دعاشون در حقت مستجابه .

من سر سفره افطار میگم آقاجون روزه تون قبول باشه و امید دارم به اینکه آقا بفرمایند ؛ از شمام قبول باشه ، عاقبت بخیر بشی

این پیام رو اینقدر منتشر کنیند که همه سر افطار با امام زمان عج حرف بزنند و به یاد حضرت مهدی باشند.

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زیبا بود ممنون عزیزم از این پیام زیباست اسلام علیک یا بقیه الله فی العرضه سلام علی آل یاسین

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

منو بگو،سحری یادم میاد به امام بگم روزتون قبول باشه🤦

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چقدر زیبا بود ممنون عزیزم از این پیام زیباست اسلام علیک یا بقیه الله فی العرضه سلام علی آل یاسین

🌺

میشه لطفا یادم کنید؟ ؟؟یادم میکنید؟؟؟اسم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم

حتی شده ی صلوات بفرستین ک ب امید خدا ک ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاربشم 

خدایا میشه دعای ی نفرو در حق من  قبول بکنی 😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منو بگو،سحری یادم میاد به امام بگم روزتون قبول باشه🤦

عیب نداره امام زمان خیلی تنهاست و غریب 

عیب نداره امام زمان خیلی تنهاست و غریب

والا خواهر ما تنها و غریبیم،پیروزی که با حقه و حق با امام زمانه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میشه لطفا یادم کنید؟ ؟؟یادم میکنید؟؟؟اسم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارمحتی شده ی صلوات بفرستین ...

انشاءالله عزیزم متوسل شو به امام زمان 

فی الارضه🧿

🌹املاشو بلد نبودم واقعا

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

والا خواهر ما تنها و غریبیم،پیروزی که با حقه و حق با امام زمانه

از گناه ما شیعیان ایشون غریبن