2777
2789

نصفشو این ماه قرار بود بدن که ندادن بعد ضامنم  خواهر شوهرم شده حالا مرده طلا فروشه  زنگ زده آبرومو برده  که فلانی منو اذیت کرده فلان ب خواهر شوهرم گفته بد حسابه با اینکه من رو حسابام دقیقام شوهر خواهر شوهرم میگه واجب بوده مگه گرفته مگه شوهرم هم میگه انگشتر کوش بیار ببینم موندم چیکار کنم خدایا از ی طرفم مادرم اینا نمی‌دم پولشو فقط من بدبخت آبروم رفت حالا میشه بگید چ خاکی ب سرم کنم من

♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی خودتو خانواده شوهرتو قاطی این کارا کردی.حالام‌ب خانوتدت بگو پول مردمو بدن تا آبروت نرفته

نمی‌دم صد دفه گفتم حالا آبروم که رفته بدهکارم شدم آخه یکی دو تومنه نیس 

♥️♥️

بعدشم زندگی اون دخترشو با خرید طلا میخواد حفظ کنه زندگی این دخترو با ندادن پول خراب کنه پدرو مادرت ع ...

پدر ندارم اما بخدا انصاف نیست آبروم رفت بکل  حالا نمی‌دونم چیکنم

♥️♥️

زنگ بزن بترسون بگو خودهرشوهرم و شوهرم میرن دم خونه داماد جدیده ابرو ریزی میکنن

یا خواهرتو بنداز جلو بگو ی وقت اینا میان ابرو ریزی میکنن برات بد میشه خواهرت تحت فشارشون بزاره

یا خواهرتو بنداز جلو بگو ی وقت اینا میان ابرو ریزی میکنن برات بد میشه خواهرت تحت فشارشون بزاره

می‌خوام شب از کارت شوهرم بردارم بدم تا واریز کنن آبروم تا بیشتر از این نرفته بنظرت کار درستیه

♥️♥️