2777
2789
عنوان

فقظ خانم های شاغل لطفا بیان

203 بازدید | 11 پست

میگم من کارمند یک اداره دولتیم که تو هر اتاق تیمی ۳ نفره کار میکنیم ..چند روز پیش متوجه شدیم اتاق بغل رفتن پیش رییس که ما کارمون سخته جای مارو با تیم بغل عوض کنید و اسم بردن و علت هم رفاقتی هست که یکی از اونا با ریاست ما داره ...خلاضه رییس قبول نکرد و به من گفت و من کلا دیگه رفتارم عوض شده با اتاق بغل ..دست خودم نیست خیلیییی بدم اومد از این رفتار بااینکه ما دو اتاق خیلی به هم کمک میکردیم احساس کردم از پشت بهمون خنجر زدن 😅شما باشید واکنشتون چیه 

خیلی زشت نیست واسه راحتی خودشون مارو بیجاره کنن به واسطه رفاقتشون با ریاست ؟

همکار همینه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم همینو میگه اما خیلییی بدم اومد این حجم از دورویی اخه به نظرت رفتارم عوض شده کار خوبیه یا نه ؟

بابا اینکه چیزی نیس 

همکار زیراب زن ندیدی که باعث اخراجت بشه😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره محل نده

انقدر پررو هستن که دیروز زنگ‌زدن به همکار تو اتاقم پاشو بیا اینجا چرا فلانی با ما بد شده 😑میدونی ذره ای فکر نمیکردن رییس لوشون بده ...بعد میگن خانم ها حسودن ...به خدا که مردها خیلیئ حسود ترن

نگی ریس گفته ها میزارن کف دستس

من به رییس خودم گفتم مثل اونا دورویی بلد نیستم و نشون میدم ..و در هیچ پرونده دیگه ای کمکی از جانب ما نخواهد بود ..انتظارش رو نداشته باشید ...هی اونم خواست توجیهشون کنه اما میدونست رفتارشون زشته دیگه سکوت کرد