2777
2789
عنوان

کمککککک مامانا

86 بازدید | 14 پست

باردارم چهارماه رو تموم کردم امروز لای این درهای اتوماتیک گیر کردم اما دستم رو شکمم بود جوری که در به دستم ضربه زد بنظرتون نی نیم چیزیش نمیشه خیلی میترسم 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم نگران نباش

امیدوارم چیزیش نشه همش استرس دارم یه هفته دیگه نوبت سونوتعیین جنسیت دارم .دوران بارداری واقعا پر از استرسه

نه چیزی نمیشه من خوابیده بودم به پهلو بعد پسرم اومد سمتم یه دفعه ای یه لگد محکم کوبید تو شکمم.

یا خدا خیلی باید مواظب باشیم اما واقعا بعضی وقتا پبش میاد که یه اتفاقایی بیوفته برا ادم😑

یا خدا خیلی باید مواظب باشیم اما واقعا بعضی وقتا پبش میاد که یه اتفاقایی بیوفته برا ادم😑

دنیا اومده بابا الان دو سالشه 

شماهم نگران نباش چیزی نمیشه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

دنیا اومده بابا الان دو سالشه شماهم نگران نباش چیزی نمیشه

اها خداروشکر خدادحفظش کنه برات .من چون بچه اولمه و بی تجربه ام از کوچیکترین حرکتی میترسم

اها خداروشکر خدادحفظش کنه برات .من چون بچه اولمه و بی تجربه ام از کوچیکترین حرکتی میترسم

نه نگران نباش هیچی نیست

سر بچه اولمن مثل شما داشتم از پشت مبل رد میشدم که شکمم گیر کرد بین خودمو و مبل 🤦‍♀️ زورمم نرسید مبل رو هل بدم شوهرمو صدا کردم درم آورد😂

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

سلام اسی ببخشید من کمک نیاز دارم هرچی تاپیک میزنم نمیاد 

شما که تجربه بارداری دارین ممکنه ی نفر بدون دخول و با پرده بکارت در حالی که ی ساعت بعد نزدیکی قرص اورژانسی استفاده کرده باشه و الانم لکه بینی قرمز در حد پریود و حالت پریودی داشته باشه ی هفته زودتر از موعد و ی هفته بعد از نزدیکی باردار باشعهه؟؟؟

سلام اسی ببخشید من کمک نیاز دارم هرچی تاپیک میزنم نمیاد شما که تجربه بارداری دارین ممکنه ی نفر بدون ...

معذرت که رک میگم اگه مایع منی روی واژن ریخده بشه چون مکش داره احتمال بارداری هست اما خیییلی کم بخصوص اینکه شما هنوز بکارت دارید و این احتمال بارداره رو تقریبا رد میکنه اما محض اطمینان بی بی چک بزن خیالت راحت شه