2777
2789
عنوان

چرا مادرا بچه هاشونو ول نمیکنن

233 بازدید | 20 پست

به مادرم میگم بیا از اینجا بریم پدرم گناه داره انقدر کار میکنه خرج پسرای معتاد تو میده

سن پدرم خیلی زیاده کارگری میکنه 

میگه من بچه ها مو ول نمیکنم خودشم حرص میخوره غصه میخوره ولی میگه من ولشون نمیکنم 

اگه بریم یه جای دیگه حداقل برای خرج شکمشون میرن کار کنن یا سختی میکشن که قدر افیت بدونن 

اگه آنقدر که به فکر پسراشه به خواهرام فکر می‌کرد آنطوری بد بخت نمیشدن 

اگه یه جای خوب زندگی می‌کردیم خاستگاری خوب میومد 

اگه اعتیاد نداشتن آبرومون نمی‌رفت 

یکی از خواهرام خیلی سختی میکشه شوهر کثافتش کار نمیکنه کلی بدهی داره 

بیچاره خواهرم تو اشپز خونه جون میکنه 

براش دعا کنید 

چقدر برای برادرام پول خرج کرد که درس بخونن 

هیچکدوم دیپلومم ندارن 

اگه همون قدر برای خواهرام خرج می‌کرد دکتر مهندس میشدن 

میخواد تا آخر عمر پیش این کثافتا بمونه مارم عذاب بده حداقل کار میکردن خرجشون در بیاد 

برای من دعا کنید

خسته ام ولی ته ته قلبم یکم امید هست 

گریه میکنم غصه میخورم اما یه ذره امید دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه خیلی دوست دارم ، ولی نمیتونم کمکت کنم. هیچکس نمیتونه جز خودت. 

منم تا چند وقت پیش غرق در مشکلات بودم. فکر میکردم هیچوقت درست نمیشن. ولی با صبر خدا خودش یهو یه راه جلوت باز میکنه . اون هیچکسو تنها  نمیزاره

...a horse with no name

با اینکه خیلی دوست دارم ، ولی نمیتونم کمکت کنم. هیچکس نمیتونه جز خودت. منم تا چند وقت پیش غرق در مشک ...

به حکمت خدا ایمان قلبی دارم 

ولی الان نزدیک ۱۵ ساله اینجوریه خانوادم پس چرا خدا هیچ کار نمیکنه ۱۵ سال سختی بسه دیگه