2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک رابطه در دوران دوستی

87 بازدید | 3 پست

من کاری به دعواتون ندارم و نظر شخصی هر کس محترم.

فقط اینکه بعضی ها گفته بودند که میشه با آزمایش بفهمیم طرف اچ پی وی داره اشتباهه

برای خانوم ها بله پاپ اسمیر هست قابل تشخیصه و میشه تو مراحل اولیه فهمید و درمان رو شروع کرد

ولی آقایون هیچ تست مشخصی نیست مگر اینکه زائده داشته باشند آقایون بدون هیچ علامتی می تونند خانوم هارو مبتلا کنند و خودشون هم در نهایت ممکنه به سرطان حلق و مقعد و پروستات دچار بشند.

عملاً میشه گفت که پاک بودن مرد قبل ازدواج مهم تر از زن هست چون باعث از بین رفتن هم خودش و هم زنی که باهاش قراره رابطه داشته باشه میشه 

متاسفانه تو ایران هم واکسن گارداسیل هم گرونه و هم نایاب و خیلی ها تزریق نکردند در حالی که تو کشورهای دیگه از ده سالگی برای همه نه گانه اش تزریق میشه که حتی اگه اچ پی وی بگیرند به سرطان خطرناک کشیده نشه.

رابطه یعنی بدون ترس باشه نه با ترس تو لونه موش و لونه زنبور و با هزار جور استرس 

کشور و فرهنگ این اجازه رو نمبده پس کلاهت رو سفت بگیر

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه یعنی بدون ترس باشه نه با ترس تو لونه موش و لونه زنبور و با هزار جور استرس کشور و فرهنگ این اجا ...

اینم درسته

اصلا دلیل این همه بیماری مقاربتی تو ایران همین پنهان کاری هاست 

وگرنه اگه یه دختر بیاد روز اول به خانواده اش بگه بابا مامان این دوست پسر منه اون پسر حتی اگه فکر بدی هم داشته جرئت نمیکنه حرکتی بزنه یا اگه گذشته ی بدی داشته باشه چون رابطه شفافه دوست و آشنا ممکنه اطلاعات در موردش داشته باشند احتمال خیلی از مشکلات بیاد پایین