2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

105 بازدید | 18 پست

دخترم سه سالو نیمه

با باباش خوب نیست.

برخوردش با باباش خوب نیست.

اخن میکنه بهش.باباش صداش میکنه میگه اه.

کلا رفتارش خوب نیست کلی هم بهش میگم اینطوری نکن.ناراحت میشما.میرم پیشت نیستما.

اما نمیدونم چرا اینکارارو میکنه.

میگه بابارو دوست ندارم.

خیلی ناراحتم و بدم میاد از این کاراش.

چکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اينكه اصلا نبايد تهديد به ترك بچه كنيد اينجوري باباش را عامل تهديد مي دونه

دوم رابطه پدرش چطور باهاش؟چقدر وقت ميذاره و محبت ميكنه؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

باید ریشه یابی کنی. رفتار های گذشته پدرو دختر رو مرور کن. شاید داره جلب توجه میکنه. دختر کشش خاص نسبت به سن مخالف داره پس این عدم ارتباط باید زیر نگاه دقیق خودتون بررسی بشه

http://ninifotobook.blogfa.com

والا دختر منم با باباش رابطه ش جالب نیست تمام کاراشو خودم باید انجام یدم باباش میگه اب بیارم برات میگه نه مامانم بیاره  بعد باباش به من حرف میزنه میگه تقصیر توئه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

شوهر خواهر من سرش خیلی شلوغه، وقتی که تو خونه هم هست همش داره با تلفن حرف میزنه و سرش تو لپتاپه. بچه اش تحویلش نمیگیره. ولی همسر من باهاش بازی میکنه، بچه عاشق عموشه. در حدی که باباش به همسر من حسودی میکنه، خوب این علاقه از کجا میاد؟ البته بگم بچه خواهرم از دوری پدرش خیلی هم غصه میخوره

اول اينكه اصلا نبايد تهديد به ترك بچه كنيد اينجوري باباش را عامل تهديد مي دونه دوم رابطه پدرش چطور ...

باباش خوبه رابطش.تازه وقتی از سرکار میاد باهاش قایم موشک و..بازی میکنه.

البته باباش کمی حرصشو درمیاره گاهی.نه همیشه