2777
2789
عنوان

شوهرها به درد نخور شدن

170 بازدید | 19 پست

امروز چندتا تاپیک خوندم چقدر خانمها از شوهراشون ناراضی ان☹️☹️

همشون که چک دارن و جیبهاشون خالیه

بچه ننه و مامانی

عرضه کار کردن تو خونه هم که ندارن وقتی تو خونه ان از صدتا بچه بریز و بپاششون بیشتره

کچل و شکم گنده هم که هستن

اصل کاریشونم که کار نمیکنه

مترسک میخوایم!!!!!!؟؟؟؟؟؟

🌸

مرد ها واقعا تیتیش مامانی شدن 

همه بی عرضه و آشغال 

پرنسس که چه عرض کنم , هم مثل پرنسسعلی رفتار می کنند هم حسود و بیشعور شدند جدیدا 

واقعا نه مرد ها دیگه مرد هستند نه زنها زن هستند 

چی شد که اینجوری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینهنه جذبه ای نه مردونگینه غیرتنه تعصبی

امروز تو خیابون بودم یه قسمت از جاده و پیاده رو رو کنده بودند 

یه قسمت خیلی باریک ازش سالم بود 

یه خانم با بچه کوچیک با کلی ساک و خرید تو دستش همزمان میخواست از اون قسمت که سالم بود جاده رد بشه 

یه مرد عوضی آشغال بهش اجازه نداد و خودش رو شد پشت سر خانمه هم شلوغ بود همه هل میدادند دیگه بیچاره مجبور شد از اون یکی راه طولانیه بره😿

امروز تو خیابون بودم یه قسمت از جاده و پیاده رو رو کنده بودند یه قسمت خیلی باریک ازش سالم بود یه خان ...

احتمالا شوهرش مرده بوده که همه بارها تو دستش بوده

تف تو غیرت مردهای بی غیرت

🌸
احتمالا شوهرش مرده بوده که همه بارها تو دستش بودهتف تو غیرت مردهای بی غیرت

اصلا حالم بهم میخوره 

من چند سال پیش فکر می کردم مرد ها با ابرو برداشتن و دماغ عروسکی و ژل زدن فقط صورتشون پرنسسی میشه 

فکر نمی کردم اخلاقشون هم اینجور بشه 

حالم از مرد ها بهم میخوره ، حتی مرد های نزدیکم

یه مرد دیدم حدودا 50 ساله با تمام تماما فانتزی عمل شده که وقتی فارسی صحبت می کرد صداش رو نازک نازک میکرد مثل دخترهای خیابونی

اصلا حالم بهم میخوره من چند سال پیش فکر می کردم مرد ها با ابرو برداشتن و دماغ عروسکی و ژل زدن فقط صو ...

😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی خوب بود

مانیکور و پدیکورم میکنن

🌸
تازه پر رو شدنکمر باریک هم میخواناز زنهاشون ایرادم میگیرنخیکی های کچلخودشون چی هستن انگار

عرضه کار کردن هم ندارند 

همسایمون یه دختر و پسر داره 

دختره هفته ای یکبار هر صبح می‌ره بنزین میزنه ماشین رو ولی پسره عرضه نداره ، بنظرم حتی بلد نیست که بزنه تا خواهر کوچک تر از خودش بره بزنه😂😂😂😂😂