ماهی چقدر پول تو جیبی میگیرین برای خودتون از همسرتون ک کافی باشه من امسال ماهی ۴ تومن میداد بعد بهش میگم کمه یکی دوتومن دیگه بریز قبول نمیکنه میگه بسه هیچی نمیشه به قران با ۴ تومن
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه کارت دستم بودثابت ۱۴۰۰ واریز میشد امسال گاهی مناسبتی چیزی بود بیشتر مثلا یماه میشد ۸.۹ تومن واریز میشد از سال دیگ میخوام ۳ تومن بگیرم و بنظرم کافیه چون من ماهانه خرج خاصی ندارم
ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
کار خاصی نداشته باشم کم شاید پنج تومن چهار تومن خرج کنم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵