2777
2789
عنوان

همه از دخترم بدشون میاد

152 بازدید | 14 پست

بچه که بود دختر خاله هاش باهاش بازی نمیکردن الانم که 12سالشه بهش اعتنا نمیزارن خودشون بازی میکنن و... 

تو مدرسه هم دوستای زیادی نداره کلا 2تا داره خیلی تو خودشه دیگه باکسی حرف نمیزنه...

میگه مامان دوستام زیاد بهم اهمیت نمیدن سه ساله با یکیشون دوسته بعد اون با یکی دیگه دوست شده شدن گروهی ولی یجوری این تک افتاده 

چیکار کنم؟ هیچ مشکلی هم نداره... 

درخواست دوستی ندید 🎀🥲کاربری دست دونفره یه خانم 36 ساله متاهل و دومی هم یه دختر مجرد

اصلا همچین ذهنیتی نداشته باش به بچه ات هم منتقل نکن

بهش بگو بهتر ...دوستای خوب میدا میکنی بعدا

بهش اعتماد به نفس بده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از نظر برقراری روابط اجتماعی و دوست پیدا کردن قوی تر بشه

اما به شیوه درست

اگه خجالتیه و زیادی ساکته رو این خصلتش کار کنین اینجوری نباشه

علاقه هاشو شناسایی کنین بفرستینش همون کلاسا اونجا شانس دوست پیدا کردنش بیشتره

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

بهش بگو تو بهترین دوستی هستی ک بقیه میتونن داشته باشن خیلی بامزه و خوشگلی .بهش همش عشق میده این جمله رو هم القا نکن بهش دیگه ..تو مدرسه جلو‌دوستاش زیاد تحویلش بگیر ب مدیرا سفارشش کن 

براش کادو بخر بگو بهش بدن 

تو جمع خانوادگی سعی کن فعال باشه یا مهمونیا

بهش رقص یاد بده یا آموزش بفرستش 

دیگع ب بقیع چیزا فکر نکن 

اصلا همچین ذهنیتی نداشته باش به بچه ات هم منتقل نکنبهش بگو بهتر ...دوستای خوب میدا میکنی بعدابهش اعت ...

اوایل اینطور بود میگفت مهم نیست ولی دیگه الان خیلی ناراحته کلا رو نمراتشم داره تاثیر میزاره

درخواست دوستی ندید 🎀🥲کاربری دست دونفره یه خانم 36 ساله متاهل و دومی هم یه دختر مجرد

خب فکر نکنم مشکل از بقیه بچه ها باشه حتما بچتون یه رفتاری داره که بقیه بچه ها ازش خوششون نمیادببرینش ...

نه خودم میدونم خیلی مهربونه و کلا هیچ مشکلی با کسی نداره ولی دختر خاله هاش چون این از همشون کوچیکتره باهاش خوب نیستن مثلا اونا باهم یه سال اختلاف سنی دارن این دوسال داره 

باید از نظر برقراری روابط اجتماعی و دوست پیدا کردن قوی تر بشهاما به شیوه درستاگه خجالتیه و زیادی ساک ...

ساکت نبود الان ساکت شده دیگه

بهش بگو تو بهترین دوستی هستی ک بقیه میتونن داشته باشن خیلی بامزه و خوشگلی .بهش همش عشق میده این جمله ...

حتما انجام میدم