2777
2789

بچم ۳۴روزه هست

تو بیمارستان گفتن  زردی نداره 

بعداز یه مدت  احساس کردم زرد  شده 

بازم زردی رفت 

روز ۳۰آزمایش ازش گرفتم  گفتن زدیش ۱۰هست 

جرات نکردم ببرم مطب 

آنلاین دکترش گفت نئو ناستر بده 

امروز ظروف کردم یبار  ولی حس میکنم پسرم  زردیش  بیشتر شده😭😭😭😭

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

مرتب شیرش میدم 

دفع خوب داره 

وزن گیریش هم خوبه 

موندم چکار کنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش شیر زیاد بده نذار عرق کنه تا دفع بشه حس کردی بیشتر شده ببرش اندازه بگیرن بیشتر شد بهت یه دستگاه میدن تو خونه بچه رو میذاری توش من دو روز گذاشتم تو دستگاه خوب شد 

ختنه اش کردی؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهش شیر زیاد بده نذار عرق کنه تا دفع بشه حس کردی بیشتر شده ببرش اندازه بگیرن بیشتر شد بهت یه دستگاه ...

ایشون درست میگن اگر ختنه نکردین زودتر کنین که باعث میشه زردی بیاد پایین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین زردی توروزای اول خطرناکه اونم اگه بچه وزنش کم باشه من بچم دنیا اومد چهار ک بود وزنش  روز چهارم تولدش زردیش رف رو ۱۱٫۵ اما بردم دکتر هیچی نداد گفت فقط شیر بده دمای بدنش بیار پایین  منم اوردم خونه ۴روز دیگه بازم بردم شده بود یازده  الان ۱۴روزه س دیگه خیلی کم شده زردیش قراره فردا ببرم دکترش چک کنه

مرتب شیرش میدم دفع خوب داره وزن گیریش هم خوبه موندم چکار کنم

ما حجامت پشت گوش میکنبم سریع خوب میشه،البته کار شما نیست،دلش رو نداری،خانم برادرم تازگیا برای برادرزاده ام انجام داد خدا رو شکر زود خوب شد،نگران نباشید طول میکشه ولی به لطف خدا خوب میشه

خودت اب انار بخور و ببرش دکتر زودتر

دکتر آنلاین میگفت تا دوماهگی  مشکلی نداره 

زردی باشه 

یه دکتر دیگه هم میگفت نباید تا الان ماندگار باشه

بهش شیر زیاد بده نذار عرق کنه تا دفع بشه حس کردی بیشتر شده ببرش اندازه بگیرن بیشتر شد بهت یه دستگاه ...

آره عزیزم ختنه شده 

وقتی شیر میخوره  عرق میکنه 

میترسم دستگاه  واسه پشتش بد باشه یا اشعه داشته باشه