امروز ظروف کردم یبار ولی حس میکنم پسرم زردیش بیشتر شده😭😭😭😭
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بهش شیر زیاد بده نذار عرق کنه تا دفع بشه حس کردی بیشتر شده ببرش اندازه بگیرن بیشتر شد بهت یه دستگاه میدن تو خونه بچه رو میذاری توش من دو روز گذاشتم تو دستگاه خوب شد
ختنه اش کردی؟
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین زردی توروزای اول خطرناکه اونم اگه بچه وزنش کم باشه من بچم دنیا اومد چهار ک بود وزنش روز چهارم تولدش زردیش رف رو ۱۱٫۵ اما بردم دکتر هیچی نداد گفت فقط شیر بده دمای بدنش بیار پایین منم اوردم خونه ۴روز دیگه بازم بردم شده بود یازده الان ۱۴روزه س دیگه خیلی کم شده زردیش قراره فردا ببرم دکترش چک کنه
مرتب شیرش میدم دفع خوب داره وزن گیریش هم خوبه موندم چکار کنم
ما حجامت پشت گوش میکنبم سریع خوب میشه،البته کار شما نیست،دلش رو نداری،خانم برادرم تازگیا برای برادرزاده ام انجام داد خدا رو شکر زود خوب شد،نگران نباشید طول میکشه ولی به لطف خدا خوب میشه
بهش شیر زیاد بده نذار عرق کنه تا دفع بشه حس کردی بیشتر شده ببرش اندازه بگیرن بیشتر شد بهت یه دستگاه ...
آره عزیزم ختنه شده
وقتی شیر میخوره عرق میکنه
میترسم دستگاه واسه پشتش بد باشه یا اشعه داشته باشه