2777
2789
عنوان

اونایی که پانیک هستن

81 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسانی که پانیک هستن و مطمئن هستن که مشکلشون پانیکه یعنی دکتر تایید کرده چه علایمی دارین؟یهو اینطور میشید؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یهو تپش قلب نفس تنگی سرگیجه نمیتونم خوب ببینم حس میکنم دارم میمیرم تهوع و ...

ممکنه حالت خفیفش بهتون دست بده؟یعمی کسی فقط تهوع و بی حسی  دست داشته باشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم پانیک میشه 

بمیرم براش

تپش قلب میگیره و نفس کم میاره و میگه دارم سکته میکنم و همش میگه دارم‌میمیرم حلالم کنین و یکم که میگذره بحالت طبیعی برمیگرده ولی تا چندساعت نا ونفس نداره

اره خب درجه ش فرق داره

من یه مدتها حس تپش قلب دارم وقتایی که می‌خوام بخوابم بیشتر میشه آریتمی هم حس میکنم دستم بی حس میشه نفس تنگی هم دارم حالت تهوع یا فکم حس می‌کنه بی حسه از تو سرم حس فشار دارم .دکتر میگه علایمت بیشتر به پانیک میخورن

من قبلا اینجا نوشتم

بقیه رو نمی دونم ولی من

تو اوج ناراحتی احساس می کنم تنگی نفس دارم

به سختی نفس می کشم ولی ضربان قلبم بالاست طوری که خودم صداشو می شنوم

بدنم بی روح میشه ینی حس می کنم انگار جون ندارم بلند شم.. 

بی اختیار گریه می کنم و بند نمی اد

گاهی سرگیچه هم دارم 

داداشم پانیک میشه بمیرم براشتپش قلب میگیره و نفس کم میاره و میگه دارم سکته میکنم و همش میگه دارم‌میم ...

ای بابا بنده خدا...پس شکل حمله هست...من کلا تپش دارم اما اون گیجی سر و بی حسی دست و اینا گاها بهم دست میده دکتر میگه شبیه پانیکه اما شنبه میرم هولتر ببندم ببینم آریتمی در چه حدی .قلبمو کامل چک کردم مشکلی جز این تپش و آریتمی ندارم اما انقد حالم بده حس میکنم دارم میمیرم 

من قبلا اینجا نوشتمبقیه رو نمی دونم ولی منتو اوج ناراحتی احساس می کنم تنگی نفس دارمبه سختی نفس می کش ...

من بیشتر وقتی تنهام انگار میترسم قلبم طوریش بشه کسی نباشه بهم برسه

من بیشتر وقتی تنهام انگار میترسم قلبم طوریش بشه کسی نباشه بهم برسه

فقط حدودا چند دقیقه حس می کنی داری میمیری ولی نمی میری.. 

سعی کن نفس عمیق بکشی

آب بخوری

پرش فکری بزنی از اون مسئله ای که باعث ناراحتیت شده

نترس خودت می تونی مدیریتش کنی