2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش الان فک کنم حدودا ۴۰۰ تومن باشه که با این پول ترجیح میدم یه جنس بهتر بخرم 

منم دوست داشتم بخرم 

اما یسری میگفتن خوب نیست بخاطر همین منصرف شدم از خریدش

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

قیمتش الان فک کنم حدودا ۴۰۰ تومن باشه که با این پول ترجیح میدم یه جنس بهتر بخرم منم دوست داشتم بخرم ...

چی بگیرم پس 😐😒

اسکین کر اینومعرفی کرد گفت خوبه سبکه

فکرکنم شرکت خودشون بودگفت اگه پیدانکردی بگم ازشرکت بیارن😒

چاله چوله ی جوش دارم پنکک یاکرم میزنم بدترمشخص میشه 

چیکارکنم😔

واقعا؟استفاده کردین ؟

من خالم بازاریابش بود هر محصولشو گرفتم پوستم خراب کرد فقط تله پوله حتی داروخانه ها هم نمی‌فروشن بنظرت چرا

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

کدوماخوبن؟میخوام سبک باشه رنگی باشهجوش نزنم باهاش پوستم حساسو چربه

من سان اسکین میزنم

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

من خالم بازاریابش بود هر محصولشو گرفتم پوستم خراب کرد فقط تله پوله حتی داروخانه ها هم نمی‌فروشن بنظر ...

آره دکترهم گفت شایدپیدانشه داروخانه

چراپیدانمیشه؟انقدرآشغاله یعنی