2777
2789
عنوان

حسادت

65 بازدید | 9 پست

واقعا فکر نمی‌کردم حسادت زندگی آدم روحتی پدرومادرآدم بکنن واقعا چی میشه اینقدرتوزندگی پست وخدازده بشه یکی که حسادت زندگی بچه خودش رو هم بکنه جای تشویق برای پیشرفت بیشتردل آدم ومیشکنن .این درموردپدرومادرخودم نیستادرموردخانواده شوهرگرام هست واقعا راست میگن نی نی سایتیانبایدبه خانواده شوهرمحل دادکاراباباش یادم میادحالم ازهمه چی بهم میخوره اگه زندگی مرفهی هم داشتیم ناراحت نمی‌شدم یه زندگی معمولی که هرچقدرازصبح تاشب میدویم هیچی نمیشه 

اوهوم خیلی حسودن چش دیدن زندگی پسرشونو ندارن فقط کات و رابطه کم بدرد نمیخوره دلسوزی چنان با کاراشون از پا درت میارن که شیر با اون عظمتت نمیتونه ولی دینا میتونن .خدا جواب کاراشونو بده دخترد مردنو بد بخت میکنن 

اوهوم خیلی حسودن چش دیدن زندگی پسرشونو ندارن فقط کات و رابطه کم بدرد نمیخوره دلسوزی چنان با کاراشون ...

خب من نمی‌دونم مگه خوشبختی بچه شون نیست تازه اگه بشه اسمش رو گذاشت خوشبختی یه زندگی خیلی ساده س نمی‌دونم حرکات باش یادم میاد تهوع میگیرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون دوماده دخترش زیر دستشه .ولی این پسره دخار نردم زیر دستشونه

چی بگم دوست ندارم تاپیک ناله وخانواده شوهربذارم الان دیگه داشتم منفجر میشدم اگرحرفش رونمیزدم به خداوندی خدابابامامانم اگربفهمن جرشون میدن حیف که آدم کم حرفی هستم همه چی رو میریزم تودلم