2777
2789

مامانی جون سیب زمینی گذاشتن برا سمبوسه 

🤭

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نمیدونم چرا امسال پلو و خورشتی بم نمیچسبه همین حلیم و حلیم بادمجون و حاضری بهتر میچسبه

من هیچ سالی واسه افطار پلو خورش نمیذارم تعجب میکنم اینجا بعضیا میگن مثلا قیمه یازرشک پلو .

من برنامه افطارم کلا جدا از غذاهای متعارفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ سالی واسه افطار پلو خورش نمیذارم تعجب میکنم اینجا بعضیا میگن مثلا قیمه یازرشک پلو .من برنامه ...

ما همیشه افطار حسابی میخوردیم سحری در حد شیری چیزی

ولی امسال اصلا از گلوم پایین نمیره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مزه نون نمیده اونوقت؟

نه طعم خوبی داره، خیلی نباید نازکش کرد که خشک نشه خیلی هم نباید ضخیم باشه که وسطش خام نمونه.

بعضیا شیر و پیاز رنده شده هم می زنن که به نظرم خوشمزه تر می شه ولی خمیرش خیلی شل و چسبناک می شه پختنش سخت می شه.

چی هست تا حالا نشنیدم مختصر میگی موادش چیه

کوفته قلقلی  درست کن

هر طور  که بلدی

پلو دم کن لایه لایه سماق  و کوفته قلقلی   بریز

روش  زعفرلن و کره بریز و بذلر دم بکشه

ته دیگ هم هر  طور  میخای بذار سیب زمینی یا ته چین طور

منم خیلی بیحال میشم نهایت یه افطاری سحری اماده کنم و ظرفاشو بشورم هیچ کار دیگا ای حال ندارم انجام بد ...

من قبلاا خیلی حوصله این چیزا رو دلشتم حتی تا پارسال امسال نمیدونم اصن چم شده داغوونم

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…