2777
2789
عنوان

افطاریمون خراب شد 😭 یکی بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیییی الویه من که خراب شد دیگه هرچی سس و ماست و خیار شور و... زدم درست نشد ولي شما حالا که تا اینجا ...

یکم دیگه سیب بپز قاطبش کن شاید درست شد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هعیییی الویه من که خراب شد دیگه هرچی سس و ماست و خیار شور و... زدم درست نشد ولي شما حالا که تا اینجا ...

عشقم فدا سرت ♥️

من مرغو با پیاز، سیب زمینی پوست گرفته شده هویج و نخود فرنگی و ذرت با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میذارم بپزه. 

تخم مرغ هم جدا آب پز میکنم. 

بعد همه ی مواد رو رنده و مرغ رو ریش ریش میکنم 

خیار شور هم رنده میکنم و آبشو میگیرم میریزم دور

بعد همه رو با سس با  هم مخلوط میکنم و میچشم نمک فلفلشو اندازه میکنم 

هرررکس خورده دستورشو ازم گرفته، همه عاشقش میشن انقد خوشمزه میشه 

حتما امتحان کنید 

اینم بگم مرغش حتما باید سینه باشه که بو نده... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

خیلیییی چسبونکیه که! جدی خوبه به نظرت؟

اره بابا سخت نگیر 

من یادمه مدرسه که میرفتم تو بوفه اش همینجوری الویه میدادن البته یکم شل بود اما بهم چسبیده بود خیلی خوشمزه بود 

هیچ موقع نتونستم اونجوری در بیارم 

داشتم به همین فکر میکردم😂 ولی بلد نیستم

راحته اگه خیارشور ایناشو نزدی همینکارو بکن =)

نمک و ادویه هرچی دوسداری بزن 

تخم مرغ قاطیش کن با دستت گردالی گردالی کن یه چند ثانیه تو روغن سرخ کن دربیار(چون سیب زمینیاش پخته نیاز نیست خیلی سرخ شه فقط طلایی شه روش اوکیه)