2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچه ها بیایین

55 بازدید | 7 پست

دلم از دنیا گرفته مگه‌خدانگفته کمکت میکنم ای بنده من پس کجاس کمکش؟😭

کو اون‌کمکی که گفته

بچه ها خانوادم دارن ولی کمکم نمیکنن😭😭

همش باید زنگ بزنم به کمیته امداد منت بکشم تا کمکم کنن اونام مسخرم میکنن یه تیکه لباس عیدی برام نمیخرن گوشیم الان یه ماه سوخته یه هزارتومنی بهم ندادن‌فقط بهم میگن باید صبر کنی‌ اخه دیگه چقدر؟

اونم‌تواین شرایط

قیافم عین ماست میمونه😭هیچکس نگامم نمیکنه

کسی که دوسش داشتم ولم کرد عین زباله پرتم کرد بیرون

دارم به خودکشی فکر میکنم بخدا😭کاشکی میمردم راحت میشدم از دست این خانواده عوضی‌همش یه مشت چرت و پرت تحویلم میدن که قانعم کنن همسن و سالای من یکی از این غصه ها ندارن اونوقت من چقدر بدبختم دلم میخواد بمیرم برم از این دنیا

اخه من به کی پناه ببرم

این همه درد سهم قلب من نبود😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیت سوخته چجوری تاپیک زدی🤔 البته فک کنم بگی با گوش مامانم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

پس الان با چي اومدي سايت ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گوشیت سوخته چجوری تاپیک زدی🤔 البته فک کنم بگی با گوش مامانم

عزیزم شما نمیخواد نمک رو زخم کسی بپاشی

این گوشی که الان دستمه صفحش ۴.۴ اینچه اگه‌میتونی با همچین گوشی درس بخونی بعد بیا این حرفو بزن