2777
2789
عنوان

قطع رابطه و آشتی

197 بازدید | 24 پست

۹سال پیش همسرم  و شوهر خواهرم با خانواده مامانم قطع رابطه کردن 

حالا مادربزرگم افطار دعوت کرده میگه بیاین کدورت و بزاریم کنار،خواهرم اینا میرن،سونرم خواهرم با همسرم حرف زده که توهم بیا دیگه آشتی کنیم ولی شوهرم اصلا نیومده بهم بگه که به من اینطوری میگن یا شام دعوت کرده بریم یانه هیچی از سرکار میاد مثل همیشه عادیه (شوهرم و شوهر خواهرم با هم کار میکنم)من نمیدونم چیکار کنم خودمم بگم می‌دونم بحث مون میشه میگم

حالا به منم میگن تو بگو به شوهرت بیاد 

نمیدونم چیکار کنم 

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ب شوهرت بگو ک دعوت شدیم میای؟؟؟

اگه گفت ن زیاد پا پیچش نشو 

خودت تنها میزاره بری؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بگو من بگم داستان میشه خودتون بگید

منم گفتم من بگم دعوامون میشه حالا خواهرم میگه تو اصلا تلاش نمیکنی که بخوای بیای والا خو منم دلم می‌خوام نه به شرط اینکه تو خونه خودم دعوا راه بیافته

خب ب شوهرت بگو ک دعوت شدیم میای؟؟؟اگه گفت ن زیاد پا پیچش نشو خودت تنها میزاره بری؟؟؟

می‌دونه دعوت شدیم ولی اصلا پیش من نگفته اگه دلش میخواست می‌گفت می‌دونم 

نه نمیزاره میگم قطع رابطه ایم

خودتو ننداز وسط بده نکن خودتو خواهشا بگو بذار خودشون بگن

مامانم میگه بزار من زنگ بزنم بهش بگم گفتم تو زنگ نزن یه موقع شوهرم یه حرفی میزنه ناراحت میشین 

دم عیدی دعوا نشه

نه سال زمان زیادیه احتمالا  خودش هم دیگه راضی باشه از شوهرخواهرت بپرس ببین نظر شوهرت چی بوده اگه موافق بوده بهش بگو هرچی باشه از شما هم انتظار داره بگی چون مادر بزرگ شما دعوت کردند

بعد ببین اسی ۹سال کم نیست شوهرت عادت کرده و خانوادتم مطمعنن ب ندیدن شوهرت عادت کردن 

شاید اینطور باشه 

منم عموهام ۱۷ ۱۸ سال پیش ب صورت خود جوش قطع ارتباط کردن با مون نمیدونی چقد خوب بود ک نبودن و من یکی قدر اون روزا رو نمیدونستم و الان مثل قارچ سروکله شون سبز شد محبتشون بعد ۱۷ ۱۸ سال گل کرده 

ولی دلی سردیم فک میکردم فقط من همچین احساسی دارم ک دلی دوسشون ندارم و دلم براشون تنگ نمیشه یا وقتی ببینمشون دلم شاد نمیشه نگو بقیه اعضا خانوادمم همچین نظری دارن 

ولی شما شوهرت فرق داره ایشون داماد هستن

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به همسرت پیشنهاد بده ببین نظرش چیه

یعنی بگم دعوت کردن 

میترسم دعوامون بشه بحث کنیم 

آخه می‌دونه دعوت کردن شوهر خواهرم گفته دعوت کردن بیا بریم اونم جوابی نداده گفته ولش کن حرف نزنیم دربارش

می‌دونه دعوت شدیم ولی اصلا پیش من نگفته اگه دلش میخواست می‌گفت می‌دونم نه نمیزاره میگم قطع رابطه ایم

۹سال نرفتی خونه مادرت اینا؟؟؟

خونه مادربزرگت اینا؟؟؟

نه سال زمان زیادیه احتمالا خودش هم دیگه راضی باشه از شوهرخواهرت بپرس ببین نظر شوهرت چی بوده اگه موا ...

پرسیدم گفته نه ولش کن حرف نزدیک دربارش 

یعنی بگم دعوت کردن میترسم دعوامون بشه بحث کنیم آخه می‌دونه دعوت کردن شوهر خواهرم گفته دعوت کردن بیا ...

مشکلتون چی بوده که الان میترسین از بازگو کردنش حتی!

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بعد ببین اسی ۹سال کم نیست شوهرت عادت کرده و خانوادتم مطمعنن ب ندیدن شوهرت عادت کردن شاید اینطور باشه ...

با مادرم اینا حرف می‌زنیم 

ولی مادربزرگم و دایی خاله هام نه جایی من ببینمشون باهاشون صحبت میکنم 

ولی همسرم همون موقع گفت من با اینا رفت و آمد نمیکنم 

تا الآنم من مشکلی نداشتم

مامانم می‌ره و میاد خونه خواهر برادراش 

ولی میگه بیاین آشتی کنیم پس فردا خدایی نکرده  زد من مردم بتونی بیای مراسمم