2777
2789
عنوان

لطفن یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست

عزیزم شما قراره مثلا این طلا بخری برای ۱۰ سال دیگه بنظرخددتون طلا هر چقدر هم ریزش کن  به قیمت ۷ تومن میرسه ده سال دیگه 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین توافق و اینطور چیزاش میترسم یهوقیمت بریزه همین پولی هم که داشتیم از دست بدیم تو این وضعیت افتضا ...

خب تو واسه درازمدت میخوای بیاد پایینم ضرر نکردی  پولتو طلا کن  بهتر شاید یکم بیاد پایین ولی بعد دوباره میره بالا  

منکه ۵۰ دادم طلا اونموقع همه مبگفتن واب نخر مبریزه فلان بهمان خریدم الان سود کردم

بابا کی طلا ریخته تو این ۳۰ سال کی ی چیزی ارزون شد  رژیمم عوض بشه باز ارزون نمیشه  وگرنه دنیا بهم میریزه شاااید ثابت بشه ولی ارزون خییییر  خوب کردی گوش ندادی

میگم اسی امتیاز مسکن نمیگیری واسش ک قسط بدی البته قسط سنگین الان خورد خورد طلا بخر خودش رفت سرکار طل ...

عزیزم این امتیاز مسکن چطوریه میشه یه توضیح مختصر راجبش بدی؟ من بیماری خاص دارم مشخص هم نیس تاکی زنده باشم و ....الان شایدبتونم یه کاری واسه بچه بکنم به بزرگ شدنش که امیدی ندارم برسم و خودم اونموقع کمک حالش باشم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

ما طلای آبشده گرفتیم در بلند مدت طلا سرمایه خوبیه باید خیلی وقت قبل این کار رو انجام میدادید

خیلی وقت قبل پولش نبود اخه...ممنون که جواب دادین

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

عزیزم این امتیاز مسکن چطوریه میشه یه توضیح مختصر راجبش بدی؟ من بیماری خاص دارم مشخص هم نیس تاکی زنده ...

عجب تو ک انقد عاقلی واسش پس انداز میکنی چرا این حرفو میزنی  حالا کو تا مرگ تو 

همین مسکن ملی  امتیاز بگیر واسش ولی باید ماهانه پول زیاد بدی  بدیش اینه مسکن مهر یا وام مسکن اینام هستن

جدا از این بحثا

کلا منطق من اینه ک بچمو طوری تربیت کنم ک ی روز من نبودم ب پیسی نیوفته از پس خودش بربیاد از هر نظر