2777
2789

بی بی چکتون روز چند موعد مثبت شد من با علائم بارداری و تاخیر یک روزه پریودی بی بی چکم منفی شد هنوز امیدی هست؟ 

حسبی الله ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکم۱روز مونده به موعد مثبت شذ روز موعدم ازمایش دادم ۸۷بود بعد ۷۲ساعت تکرارش کردم بالای ۲۰۰بود

من پریودام منظمه اصلا هم استرس خاصی ندارم خیلی عجیب یه روز تاخیر دارم و علائم بارداری هم دارم ولی بی بی چکم منفی

حسبی الله ❤

سینه هام سفت و حساس شده حالت تهوع خفیف دارم ، علائم پریود هم اصلا ندارم سه چهار روز پیش علائم پریود داشتم که رفع شده تاخیر تو پریودمم دارم درحالی که بی سابقه بوده 

حسبی الله ❤
منم خداروشگر الان انگار دارم پری میشم با یک روز تاخیر من از نظرجسمی فعلا شرایط ندارم گذاشتم بعد از ع ...

ان شاءالله به سلامتی ولی من دوس دارم این ماه باردار باشم 

شک نداشتم باردارم خیلی بی بی چک منفی خورد تو ذوقم 

حسبی الله ❤
ان شاءالله به سلامتی ولی من دوس دارم این ماه باردار باشم شک نداشتم باردارم خیلی بی بی چک منفی خورد ت ...

عزیزم انشالا هرچی خیره واست پیش بیاد 

خب زوده بیبی باید روز ۵تاخیربزنی 

عجله نکن

برای هرکسی متفاوته بارداری اولم همون روز موعدم‌مشخص شد

الان که مجدد باردارم روز موعدم حتی ازمایش خونمم منفی بود بعد یه هفته دیدم‌خبری از پریودی نیست مجدد ازمایش دادم مثبت شد

برای هرکسی متفاوته بارداری اولم همون روز موعدم‌مشخص شدالان که مجدد باردارم روز موعدم حتی ازمایش خونم ...

چه جالب ان شاءالله که منم همینطور باشم 

حسبی الله ❤