2777
2789

بیاید به من بگید وسواس فکری نداشته باش😭 

من مریض شدم شدید  از اونایی ک میگم خدا برا دشمنمم نخواد  ویروس گوارشی گرفتم  ۳ بار رفتم دکتر ۴ بار سرم و آمپول زدم  یعنی در حدی ک گفتم من خوب نمیشم با اینکه کرونا قبل ۲ ۳ بار گرفته بود  این وحشتناک بود 

اسهال و استفراغ شدید  آب هم برام حسرت بود  خواستم وخامت حالم رو بگم💀   بعد خانواده اومدن دنبالم گفتن منو آوردن خونه گفتن این ۲ هفته اهر رو دانشکاه نرو  این هفته ک استراحت   ولی هفته دیگ ۷ ساعت برا ۴ روز برم واقعا سخته اذیت میشم امکان داره دوباره تهوع کنم و .‌‌‌..‌ 

گواهی گرفتم بچه ها به استادا نشون بدن برا این هفته  گفتم‌ هفته دیگ رو هم غیر موجه بزنن مهم نیست  ۳ تا غیبت دارم ک   مدیر گروه مون منو میشناسه بهش هم کفتم درجریانع

امروز ب دوستم ک رفت نشون بده  گفت این گواهی کافی نیست برا دو هفته  

الان من یه جوری شدم 😐  ببینید آدم خشک و جدی ۹۰ درصد مواقع ۱۰ درصد خوبه احتمالا اینو گفته اقتدارش رو نشون بده یا بقیه فکر نکنن آدم اسون گیریه  یا نمی تونه راحت بگه باشه نیاد بلاخره باید همش مخالفت کنه من بعد عید باهاش صحبت میکنم ولی میگم تهش غیبت بهش فک نکنم به زندگیم برسم نه؟

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

این ویروس جدیدا رو هرچی قرص و آنتی بیوتیک بخوری بدتر میشه از اول دارو مصرف نمیکردی دو سه روزه خوب میشدی 

الان هم مریضی انقدر فکر و خیال نکن ان شالله یکی دو روز دیگه خوب میشی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
این ویروس جدیدا رو هرچی قرص و آنتی بیوتیک بخوری بدتر میشه از اول دارو مصرف نمیکردی دو سه روزه خوب می ...

گل اصلا نمی خورم دوام نمیاوردم  فدات

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.