2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه‌دار

115 بازدید | 9 پست

خب واقعاً چرا زنانی که از صبح تا شب درگیر خونه و خانواده هستن، نباید یه بیمه درست و حسابی داشته باشن؟ 🤷‍♀️ یعنی اگه یه زن بیرون کار نکنه، دیگه هیچ حقی برای حمایت شدن نداره؟ همه قبول داریم که کارای خونه، بچه‌داری و کلی مسئولیت‌های دیگه، از یه شغل معمولی هم سخت‌تره. ولی وقتی بحث بیمه و حمایت‌های اجتماعی می‌شه، انگار زنان خانه‌دار اصلاً دیده نمی‌شن. حالا سوال اینجاست؛ چرا این موضوع جدی گرفته نمی‌شه؟ واقعاً نباید یه بیمه درست و حسابی برای زنانی که تمام وقتشون رو برای خونه و خانواده میذارن وجود داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینو من نمیفهمم داری میگه زن خانه دار و این یعنی حقوق نمیگیره.پس چطوری ماهی یک و نیم ودوتومن اینا باید بده بیمه؟🤣

کاری ندارم حالا ولی خب خوبه دیگه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

الان بیمه زنان خانه دار هست دیگه تامین اجتماعی فک کنم ۲۰ سال به بعد بازنشستگی داره ماهانه ۹۰۰ ه کمتر ...

اره از ۹۰۰ شروع میشه میره بالاترنسبت به درصدی که انتخاب میکنی و دفترچه میخوای یانه.

من که حدود یک و پونصد میدم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان