2777
2789

نه فرق دارن

هزارلا پف میکنه

و برای خیلی چیزا مناسب نیست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمیجادیدم با هزارلا چه راحت شیرینی زبون درست میکنن دلم خواستیوفکا داشتم گفتم شاید همونه

آره با هزارلا میتونی شیرینی زبان درست کنی

یوفکا میتونی باهاش بورک درست کنی 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ممنون عزیزم

خواهش میکنم🩵

مرسی عزیزمیجادیدم با هزارلا چه راحت شیرینی زبون درست میکنن دلم خواستیوفکا داشتم گفتم شاید همونه

نه عزیزم 

هزارلا ضخیمه و پف میکنه ، برای شیرینی ناپلئونی کاربرد داره

اما یوفکا خیلی خیلی نازکه برای بورک و باقلوا بکار میره

اگه تو اینستا دیدی اون مدل زبان خوب نمیشه که می‌ذاره بپزه بعد عسل میریزه روش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹