2777
2789

سلام 

من الان پایه دوازدهمم رشتم ریاضیه و دیگه ناامید شدم و نمیتونم درس بخونم فقط صادقانه راهنماییم کنید آنقدر فکر کردم که دیگه دارم دیوونه میشممم

من تابستون دهم به یازدهم خود درسای تخصصی دهم رو خوندم و تست هاشو کامل زدم تا اواخر مهر تستی خوندن ادامه داشت بعدش نمیتونستم بین درسای مدرسه و کنکورم تعادل برقرار کنم دیدم نمره‌های افت کرده د نهایی داریم کنکوری خوندن رو گذاشتم کنار تا عید ، عید یکم شروع کردم بخوندن و اینا بگذریم امتحان نهایی هامون ۴ تیر ماه تموم شد و من ۸ تیر کنکور رو استارت زدم چون تابستون سال قبلش خونده بودم تا اواخر مرداد  ، دهم تموم شد 

اول شهریور بود که گفتم یه مشاور بگیرم کمکم کنه خلاصه یه مشاور گرفتم و ما دوباره دهم رو برای بار سوم استارت زدیم به صلاح دید ایشون تا اول مهر که مدارس باز شد و تا اولین آزمون قلمچی همه چی خوب بود روحیم عالی که میتونم و میشه و فلان...

اولین آزمون قلمچیم درصدام خیلی پایین بود همه زیر ۳۰ ، من حتی تاقبل اون تازمون مشاورمم خوب میدادم ودرصدام بالای ۴۰ بود 

دیگه نا امید شدم خسته شدم بچه هارو میدیدم که ترازشون ۵۸۰۰ ، ۶۰۰۰ اصلا داغون شدم 

دنبال راهکار میگشتم 

بعد تا دی ماه این ماجرا ادامه داشت ولی بازم درسم رو خوندم ولی مرور نمیکردم و اینا 

اول بهمن مشاورمو عوض کردم چون هم وابسته ش شده بودم هم تمرکزم بهم زده بود (مشاورم آقا بود سنشم کم بود تقریبا ۲۲)

و با یه مشاور جدید برنامم خیلی سنگین چیند منی که از قلمچی عقب بودم گفت باید با برنامه قلمچی بری جلو و منم چون نرسیدم به برنامش دوباره روز از نو روزی از نو 

میدونم همچی تقصیر خودم بود این من بودم که همچین خراب کردم 

معدل پارسالم یعنی یازدهم ۱۸/۵ شد (نهایی)

معدل ترم اول امسالم ۱۸/۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور که من متوجه شدم شما بیشتر رو دهم تسلط دارید؟ 

الانم میتونید با یه برنامه منظم دروسی که مهم تره تمرکز کنید و یه درصد معقول توی کنکور بگیرید هم میتونید مشاور بگیری هم اینکه خودت برنامه ریزی کن از تایم ۴_۵شروع کن روزی نیم ساعت یساعت افزایش بده صبح تایم زودتر بیدار شو اینجوری انرژی بیشتری داری و همبن که فکر کنی وقت بیشتری هست خودش بهت آرامش میده با توجه به اینکه دوازدهم هستی کارت واسه نهایی راحت تره الان هم کنکور رو پیش ببر اونم درسای مهم و تست خیز و هم درکنارش نهایی مدرسه ها هم که دیگه آخراش بعد کنکور سفت بچسب به نهایی که ۶۰ درصد تاثیر واسه اونه امیدت رو نیاز به گذشته هک فکر نکن مشکل از هوش حافظه تو نیست فقط اصولی خوندن رو نمیدونستی همین که مشاوره عوض میکردی خودش یک دلیل ناامیدی ته به درصدای قلم چی و اینا هم زیاد دل نبند ولی بعد آزمون حتما تحلیل کن یه سری فیلم استادها مختلف هست یه تقریبا از همین دوران استارت میخوره واسه دروسی که لازمه میتونی از اونا کمک بگیری 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ممنون که وقت زیبا تو گذاشتی 💙💙

عزیزن از ته دلم امیدوارم که موفق بشی 🙂 فقط امیدت رو از دست نده یه کوچولو سختی تحمل کنی می ارزه به شیرینی بعدش ☺️ 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بله تسلطم رو دهم زیاده ولی چه فایده تو کنکور بودجه کمی داره

برو سراغ تست زنی دوازدهم و  برخی مباحث یازدهم 

تو ک درس تو میخونی تست هم زدی برای ی پایه  

ببین شروع کننننن میتونیییی قبول شی ... فقط بخوننننننن ی برنامه قابل اجرا بچین نهاییتم بخون از الان ...آزمون جامع سنجش و کنکورای سال قبل و بزن مطمعن باش قبول میشی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹