من تابستون دهم به یازدهم خود درسای تخصصی دهم رو خوندم و تست هاشو کامل زدم تا اواخر مهر تستی خوندن ادامه داشت بعدش نمیتونستم بین درسای مدرسه و کنکورم تعادل برقرار کنم دیدم نمرههای افت کرده د نهایی داریم کنکوری خوندن رو گذاشتم کنار تا عید ، عید یکم شروع کردم بخوندن و اینا بگذریم امتحان نهایی هامون ۴ تیر ماه تموم شد و من ۸ تیر کنکور رو استارت زدم چون تابستون سال قبلش خونده بودم تا اواخر مرداد ، دهم تموم شد
اول شهریور بود که گفتم یه مشاور بگیرم کمکم کنه خلاصه یه مشاور گرفتم و ما دوباره دهم رو برای بار سوم استارت زدیم به صلاح دید ایشون تا اول مهر که مدارس باز شد و تا اولین آزمون قلمچی همه چی خوب بود روحیم عالی که میتونم و میشه و فلان...
اولین آزمون قلمچیم درصدام خیلی پایین بود همه زیر ۳۰ ، من حتی تاقبل اون تازمون مشاورمم خوب میدادم ودرصدام بالای ۴۰ بود
دیگه نا امید شدم خسته شدم بچه هارو میدیدم که ترازشون ۵۸۰۰ ، ۶۰۰۰ اصلا داغون شدم
دنبال راهکار میگشتم
بعد تا دی ماه این ماجرا ادامه داشت ولی بازم درسم رو خوندم ولی مرور نمیکردم و اینا
اول بهمن مشاورمو عوض کردم چون هم وابسته ش شده بودم هم تمرکزم بهم زده بود (مشاورم آقا بود سنشم کم بود تقریبا ۲۲)
و با یه مشاور جدید برنامم خیلی سنگین چیند منی که از قلمچی عقب بودم گفت باید با برنامه قلمچی بری جلو و منم چون نرسیدم به برنامش دوباره روز از نو روزی از نو
میدونم همچی تقصیر خودم بود این من بودم که همچین خراب کردم
معدل پارسالم یعنی یازدهم ۱۸/۵ شد (نهایی)
معدل ترم اول امسالم ۱۸/۵