2777
2789
عنوان

میشه به یه کنکوری فلک زده کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 33 پست

راستش من شرایطم از تو بدتره ولی باز امید دارم میشه میتونم 

توکه خیلی بهتری ازمن چرا ناامیدی 

من ازخودم بدتر ندارم بهش فکرکنم امید بگیرم خودم تهشم😂

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از این قلم چی 

آقای عظیمی دبیر زیست برای تجربی با ۲۰ سال تجربه تدریس و یکی از بهترین دبیرای ما تحربیاست می‌گفت قلم چی مال کیسه که نهم تموم کرده گذاشته کنار 

عزیزم الان آزمون قلم چی بریز دور 

شروع کن خوندن 

تو خوندی پس پایه قوی داری بنظرم تو یک ماه بخونی و ۱۰ روز مونده ب کنکور بشینی کنکور های قبل رو حل کنی راحت میتونی زیر ۲هزار شی 

فقط بستکی ب خودت داره خودتو جمع کنی 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 
ای بابا من تجربیم خیلی سخت ترم از ریاضیه اوردنش....میگم هرچی شد شد تا کی استرس

تآ آخرر باید استرس بکیم بعدش باز کنکوره اراده‌های بعدش برای بچس بعدشم برای اینکه عزرائیل کی میاد

و اینکه همین الان داشتم با ی نفر صحبت میکردم که می‌گفت از ۷ اسفند شروع کرده با پایه تقریبا صفر ینی فقط زیست کمی خونده بوده و پزشکی دولتی قبول شده با اینکه مادرش سرطان داشته و سر کار میرفته تا خرجش رو در بیاره 

می‌گفت من فقط ب خودم ایمان داشتم 

🙂میجنگم اما التماس هرگز نمی کنم 

هر چي پول بدي همونقدر اش ميخوري

بايد يه فرقي بين كسايي كه خسته ميشن و ولش ميكنن با بقيه باشه

قدر پدر ومادر و اطاق و ارامش امروزتو داشته باش

خيليا اينارو ندارن و تلاش ميكنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلام صبحت بخیر، دوست من رشته ریاضی بود چهار ماه نشست خوند الان عمران شریفه.باقی دوستانم سال دوازدهم خوندن فقط یا شریفن یا امیر کبیر یا تهران.رشته های تاپ و خوب. البته زمان ما تاثیر دوازدهم بود . حتی من یادمه یکیشون معدلشو فقط خوند اونم رشته تاپ قبول شد پس تا امید نشو

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

شهر کوچیکی یا بزرگ؟ برای فرهنگیان میپرسممشخص شده امسال شهرتون چه معلمای برای رشته ریاضی میگیرن

کرجم...

داداش خودم با ۴۰۰۰ قبول شده ولی تا ۷۰۰۰ هم دیدم دبیری ریاضی آوردن 

و اینکه همین الان داشتم با ی نفر صحبت میکردم که می‌گفت از ۷ اسفند شروع کرده با پایه تقریبا صفر ینی ف ...

اون فقط کنکور نداشته ؟

اخه الان جز کنکور نهایی هم هست سخت تر میشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
رشتت چیه ؟

تجربی