shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 عنوان کاش میشد صدای این دستگاه هارو گذاشت اینجا ( دیالیز) 💔 199 بازدید | 20 پست امروز اومدم بخش دیالیز واسه کار آموزی همشون گرفتن خوابیدن 🥲 صدای دستگاه ها تو کل بخش پیچیده هم صداش زندگی بخشه هم دلخراش 💔 باور نمیکردم بخشی اینقدر ساکت و آروم باشه قدر سلامتی تون رو بدونید اینجا آرزو شون داشتن یه کلیه سالم هست نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜 1403/12/15 | 09:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 17489 منم دوبار دیالیز شدم وحشتناک ترین تجربه عمرم وای😓 وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
littlemiss_1 عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 1198 من فقط یه سنگ کلیه داشتم حس کردم دارم میمیرمدیگه فکر کن اونا چطورن🥲 که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 همه چیز عجیبه خانمی که از روستا پاشده اومده اینجا و تقاضای یه پتو رو داره 🥹یا خانمی که معلومه دستشون به دهنشون میرسه هردو باهم کنار هم دارن دیالیز میشن 🥲 نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 خدا همشون شفا بده ، به ما هم سلامتی ابدی ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 منم دوبار دیالیز شدم وحشتناک ترین تجربه عمرم وای😓 خدا سلامتی و طول عمر بده ❤️ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 خدا همشون شفا بده ، به ما هم سلامتی ابدی انشالله نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 منم دوبار دیالیز شدم وحشتناک ترین تجربه عمرم وای😓 میتونم بپرسم چرا دیالیز شدین ؟ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 7975 کلا هر عضوی از بدن مشکل دار بشه سختهمن دندونام به شدت مشکل دارن داغوونن😓😓دیشب دوتا کشیدم هفته پیشم دوتاالان 14 15 ساعته هیچی نخوردم سر درد عجیبی گرفتم تازه قرص هم میخورم یکسره😭😭 توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5062 برای سلامتی منم دعا کنید که کارم به دیالیز نکشه چون دوست دارم در آینده مادر بشم🥲🙏🏻 پزشک کوچولو🩺📚
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 کلا هر عضوی از بدن مشکل دار بشه سختهمن دندونام به شدت مشکل دارن داغوونن😓😓دیشب دوتا کشیدم هفته پیشم ... بله درسته ولی بعضی چیزا در مقابل این خیلی ناچیزه بازم خدارو شکر کنید که مشکلتون رو میتونید حل کنید نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
shadow83 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 برای سلامتی منم دعا کنید که کارم به دیالیز نکشه چون دوست دارم در آینده مادر بشم🥲🙏🏻 انشالله زوتر خوب میشید نگران نباشید خدا خودش به فکرتون هست ❤️ نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 7975 بله درسته ولی بعضی چیزا در مقابل این خیلی ناچیزه بازم خدارو شکر کنید که مشکلتون رو میتونید حل کنید حل شدنش زمان طولانی و صبر میخواد و هزینه زیاد 😔😔 توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39269 به جز یکنفر که دیالیز میشد با شیطان فرقی نداشتمن دلم کبابه برا همشونکاش زودتر درمانی بیاید برای این عزیزان
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67827 روزگار...زندگی خیلی بی رحم و کثیفه در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱