2777
2789
عنوان

شمع تراپی رفع سنگینی تحربه دارید

362 بازدید | 4 پست

دیشب برام ب نیت رفع سنگینی روشن کرد یکی ک بلد بود بعد خودمم خیلی استغفرللا گفتم انروز حالم یجووریه البته کابوس بدیم دیدم بعد نماز بنظرتون رفع سنگینی کنیم حالمون بعدش بد ممکنه بشه

قران بخون

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

میتونی خودت انجام بدی بهترم هست ساعت سعد شهرت توگوگل دربیار برو حمام غسل کن وضو بگیر سرساعت سعد شمع سفید بیار سوره تکویر سه بار بخون بهش یعنی هربار خوندی فوت کن بهش شمع باکبریت روشن کن بزار خودش خاموش بشه سبک میشی

شمع سفید پاکسازی 

قرمز عشق

سبز ارامش 

زرد چشم زخم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ک انجام دادی سوره جن بخون 

ایه ۳۳ الرحمن ۷۰ بار بخون

سوره الرحمن بخون

سوره تکویر بخون

هرشب ۴ قل بخون

اب قران درس کن بخور چطور ۴ قل بخوت اب اب بخور

یا سوره حمد ۳ بار ب اب بخون بخور

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹