2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به من میگه فتنه طعنه زن

3324 بازدید | 93 پست

یکی از دخترای فامیل هست پوستش سفیده چشماش درشت عسلیه ، موهاشم خرمایی بعد بینیش کوچیکه ولی قوس نداره من خودم عمل کردم پریشب داشت در مورد بینی من ایراد میذاشت بهش گفتم همه ارزوشونه بینیشونو عمل کنن هم قوس دار شه هم بدون مشکل تنفسی یهو گریش گرفت گفت تو منو مسخره کردی ..

من چیزی گفتم😐 این حرف من مسخره کردنه؟؟ 

بعد مادرشوهرم پیام فرستاده کم طعنه بزنه کم فتنه بسوزون 

اون زیبا ترین دختر فامیله🤔😐منم گفتم چطور زیباترینه ولی ٢٩سالشه مجرده؟؟

جوابمو نداده 

بعد زنگ زده به شوهرم که زنتو جمع کن هیچکس از پسش بر نمیاد منم شنیدم گوشیو از دست شوهرم گرفتم گفتم احترامتو نگه میدارم زن عمو ، نذار منم به عمو زنگ بزنم بگم جمعت کنه شوهرم گوشیو گرفت قطع کرد بعدش بهم میگه به هیچ عنوان تو مهمونی اینا دیگه طعنه نزن اینا طعنه اس؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا معنی طعنه رو نفهمیدن هنوز

طعنه نزدی که رک و راست حرفتو زدی

اگه اون واقعا داشت بینی تورو مسخره میکرد خوب کردی گفتی

اتفاقا مادرشثهر تو فتنه تره حالا خوشگل ترین دخترم باشه اصلا تو بگو انا د امارس

تو عروسشونی به اون چیکار داره

من برام فرقی نمیکنه کی قشنگ کی زشته و به کوچیک تر از خودم تا بزرگ تر از خودم احترام میزارم حتی با دختر سه ساله چهار ساله هم سلام گرم میکنم و باهاش دست میدم 😐هیچوقتم همچین حرفای نزدم همیشه سکوت مطلقم