وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 عنوان آی وی اف در سن کم 318 بازدید | 21 پست من ۲۱ سالمه و میخوام ای وی اف انجام بدم تنبلی تخمدان دارم همسرم مشکل اسپرم داره آیا ای وی اف برای من ۲۱ساله عوارض داره؟ ۴ ساله اقدام کردیم و بچه دار نشدیم دیگه تنها راهش آی وی اف هست خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟ 1403/12/15 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9724 عوارض که زیاد دارهولی هنوز سنت کمه ها😑😐چندسالشه همسرت؟ خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
man14 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4914 چه داروهایی مصرف کردین؟الان تحت نظر پزشکی؟ مشاوره زیبایی اندام (بانوان)
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22679 عوارض که داره مهم نیست چه سنیضمنا شما در واقع دو با حداکثر سه ساله اقدامیقبلش بلوغت کامل هم نبوده بالای ۱۸ سال جوون محسوب میشیتا الان چه درمان هایی انجام دادین ؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 عوارض که زیاد دارهولی هنوز سنت کمه ها😑😐چندسالشه همسرت؟ ۳۳ خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 عوارض که داره مهم نیست چه سنیضمنا شما در واقع دو با حداکثر سه ساله اقدامیقبلش بلوغت کامل هم نبوده با ... عکس رنگی، داروهای محرک تخمدان امپول و دارو بیشتر استفاده کردم خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23315 مشکلتون چیه؟ سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9724 ۳۳ هنوز زوده دخترپیگیر درمان باش ای وی اف عنارضش بالاست مادرم پارسال انجام دادنو واقعا اذیت کنندس مخصوصا تو سن شما خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 چه داروهایی مصرف کردین؟الان تحت نظر پزشکی؟ داروهای محرک تخمدان، الان نه دیگه، ولی میخوام تحت نظر باشمهمسرمم دارو میخوره ولی زیاد فایده ای نداره خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 مشکلتون چیه؟ تنبلی تخمدان.اسپرم ضعیف خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
وکیلبانو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1309 هنوز زوده دخترپیگیر درمان باش ای وی اف عنارضش بالاست مادرم پارسال انجام دادنو واقعا اذیت کنندس مخصوص ... چیکار کنم دیگه؟ خسته شدم از بس داروهای هورمونی خوردم خۅشبختۍ یعنۍ داشتن تویۍ کہ با #بودنت زندگیمو #قشنگتࢪ میکنۍ .💜🖇 🫶❤️🩹❤️🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22679 عکس رنگی، داروهای محرک تخمدان امپول و دارو بیشتر استفاده کردم پیشنهاد من اینهشش ماه اصلاح سبک زیر نظر متخصص ( از ماماهای همکار تاجیکی کمک بگیر ، رایگان به دردت نمیخوره )هم خودت هم همسرتبعد اقدام طبیعی ودر کنارش ای یو ای تا سال دیگه این موقع بارداریاگر احیانا نشد دوسال دیگه ای وی اف اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9724 چیکار کنم دیگه؟ خسته شدم از بس داروهای هورمونی خوردم یک سال به خودت و بدنت اجازه بده بزار آروم بشهشوهرت سنی نداری هنوزمن همسرم۳۷سالشه هنوز بچه نمیخوایمچرا اینقدر عجله داریبزار یکم بدنت از این داروها خلاص بشه خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
man14 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 4914 داروهای محرک تخمدان، الان نه دیگه، ولی میخوام تحت نظر باشمهمسرمم دارو میخوره ولی زیاد فایده ای نداره هر دو نفر باید یه مدت تحت نظر پزشک باشیدهم تجویر دارو هم اصلاح برنامه ی غذاییبهتون کمک میکنهالبته همسرتون باید همکاری کنهو طبق برنامه های پزشکتون جلو برید مشاوره زیبایی اندام (بانوان)