2777
2789
عنوان

آی وی اف در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 21 پست
تنبلی تخمدان.اسپرم ضعیف

عزیزم ای وی اف خواستی بکنی بکن ولی قبلش ۲ماه خودتون را تقویت کنید ، خودت حلوای میتی و دوسین بخور ...به همسرت هم حتما حتما عرق کاسنی بده و روزی نیم ساعت هم حتما برو پیاده روی و بادکش گرم هم انجام بده .....بعدش برو تو سیکل که تخمک و اسپرم اماده باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یک سال به خودت و بدنت اجازه بده بزار آروم بشهشوهرت سنی نداری هنوزمن همسرم۳۷سالشه هنوز بچه نمیخوایمچر ...

دیگه دارو نمیخورم 

نزدیک یکساله اقدام بدون دارو دارم 

حق باشماست 

ولی اطرافیان خستم کردن ، از بس زبونشون تلخه

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ای وی اف خواستی بکنی بکن ولی قبلش ۲ماه خودتون را تقویت کنید ، خودت حلوای میتی و دوسین بخور ... ...

ممنونم حتما‌، 

انشالله خدا خواسته ی دل شماروهم بده❤️🙏

خۅش‍‌بخت‍‌ۍ یعن‍‌ۍ داش‍‌ت‍‌ن توی‍‌ۍ کہ ب‍‌ا #بودنت زندگ‍‌ی‍‌مو #قشنگتࢪ می‍‌کن‍‌ۍ .💜🖇   🫶❤️‍🩹❤️‍🔥💋💋دعا میکنید مامان شم؟؟          ‌
دیگه دارو نمیخورم نزدیک یکساله اقدام بدون دارو دارم حق باشماست ولی اطرافیان خستم کردن ، از بس زبونشو ...

بگو ما فعلا تصمیمی نداریم دلمون میخواد دوتایی سر کنیم

بابا آقایون تا چهل و پنج وقت دارن برا پدر شدن 

اصلا نترس و بیخیال حرف بقیه باش

این داروها به خودت بدتر ضرر می‌رسونه بخدا 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ممنونم حتما‌، انشالله خدا خواسته ی دل شماروهم بده❤️🙏

حتما کاری که گفتم را بکن ببین من خودم توسن کم ای وی اف کردم ولی چون قبلش کاری نکرده بودم فقط۳تخمک و یه جنین تشکیل شد و خیلی سختم شد ....برای ای وی اف عجله نکنید ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حتما کاری که گفتم را بکن ببین من خودم توسن کم ای وی اف کردم ولی چون قبلش کاری نکرده بودم فقط۳تخمک و ...

ممنون ،خوبه که تجربیاتتونو در اختیار دیگرلن میزارید❤️😘😘

چیکار کنم دیگه؟ خسته شدم از بس داروهای هورمونی خوردم

من خودم الان تو سیکل ای وی افم تنبلی تخمدان سمت چپم دارم اونم خفیف شوهرم مشکل اصلیم بود وگرنه از یه دکتر خیلی خوب شنیدم که بیست درصد تنبلی باعث نازایی میشه اونم نادره ....من تو تخمک کشی هایپر شدم و هفته سختی رو پیش رو گذاشتم اینقدر که سخته الان تو سیکل انتقالم