۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از وقتی اقدام کردم درد زیر شکم دارم و سینه هام ورم کردن
ببین اگه از موعد پریودی ات گذشت یه بی بی چک بزن ببین بارداری یا نه,, یا یه راست برو آزمایش بتا بده
به احتمال زیاد هستی
۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂
میشه واسه منم دعا کنید 😭 خیلی چیزا و پشت سرگذاشتم و منتظرم فقط یه فرزند سالم داشته باشم
الهی دورت بگردم 🥺چن سالته
پناه بر خدا کلیییی برات دعا میکنم
ان شالله که بارداری عزیزدلم
بی بی چک که زدی خبرم کن
میشه واسه منم دعا کنید 😭 خیلی چیزا و پشت سرگذاشتم و منتظرم فقط یه فرزند سالم داشته باشم
از ته دلم برات دعا میکنم خدا مثل من سوپرایزت کنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
ممنون واقعا سوپرایز شدم منتظرم قلبش تشکیل بشه 🥹♥️😭
وااااااااااایی خداروشکر چقدر خوشحال شدم
انشالله میایی خبر خوش میدی و میری صدای قلب نازشو میشنوی
❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40