2777
2789

وای چقدر واقعی بود همه چیز 😭😭

این ها چی بود من دیدم ، همه چیز تو همین مکان بود هی بیدار میشدم کور بودم انگار چشام تاریکی میدید فق صدا می‌شنویم تو اون فضا😭😭 بعد صحنه های جنسی اومد جلو چشام بعد هی میخواستم بیدار شم نمیشذم میدونستم خوابم اما روحم برنمیگشت😭😭

خدایا اینا چی بود من دیدم 

حس میکنم آدم بدی ام ک اینحوری خواب دیدم خدا میگه ببین بدون من هیچی نیستی حتی نمیتونی ببینی 😭😭😭😭😭😭😭

تپش قلب و حال بد دارم الان ، صبح هم باید برم دانشگاه تازه خوابگاه هم هستم خدایا خودت کمکم کن😭😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا انقد جو نده می‌دونم ترسیدی اما دلیل نمیشه فک کنی داری میمیری😐 منم اینطوری خیلی شدم ولی مال من با تو فرق داشت 

روحمو دیدن که ازم جدا شه و به سختی به بدنم برگشت دقیقا منم مثل تو ترسیده بودم اما دلیلی نداره فک کنم که آدم بدیم

بابا انقد جو نده می‌دونم ترسیدی اما دلیل نمیشه فک کنی داری میمیری😐 منم اینطوری خیلی شدم ولی مال من ...

نه خیلی بد بود صحنه های جنسی دیدی تو هم مگه؟ 

من چرا دیدم دارم با دخترا تو خوابگاه کارای خاک بر سری میکنم😭😭😭😭 باور کن ب این چیزا فکر نکردم حتی

بابا انقد جو نده می‌دونم ترسیدی اما دلیل نمیشه فک کنی داری میمیری😐 منم اینطوری خیلی شدم ولی مال من ...

جو نده چیه ، بخدا دوساعت زور زدم تا بیدار شم تازه هر سری تو خواب بیدار میشدم دوباره خواب بودم کور بودم😐😐😐😐

هممون ازاین خوابها می بینیم صدقه بده قبل خواب معوذتین بخون و صلوات بفرست 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

منم شده که سعی کنم بیدار شم نتونم. انگار تسلط روی جسمم ندارم ولی میفهمم که نمیتونم بیدار شم. خیلی عذاب میکشم . وقتی تنها تو خونه خوابم اینجوری میشم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

دائما احساس خستگی میکنی؟ وقتی خوابت میبره خیلی عمیق میشه و سخت از خواب بیدار میشی؟ 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
معوذتین چیه

سوره ناس و فلق

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼