2777
2789
عنوان

ناف کدومتونو با درس خوندن بریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 127 پست
شوهرمتا استاد دانشگاه نشه ول کن نیستالبته نخبه و استعداد درخشان و معدل الف اینجور چیزها هم هست

اخ که چقد این آدما خوبن

من که لذت میبرم از وجود همچین آدمایی

خدا براتون حفظش کنه🌱

معجزه کن صبر مرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ که چقد این آدما خوبنمن که لذت میبرم از وجود همچین آدماییخدا براتون حفظش کنه🌱

ممنون عزیزم 

خیلی بهش افتخار میکنم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منم لیسانسم.

من خودم ترم ۴ ام از الان میخوام شروع کنم کتابای منبع ارشد رو بخونم 

البته رشته با رشته فرق داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
قطعا باعث افتخارن این آدمامیدونی بچه‌ت چند سال دیگه با افتخار میگه فلانی بابامه

آره اینقدر براش ذوق میکنم.واقعا ارزومه به بهترین جاها برسه چون خیلی سختی کشیده 

مادرش از دست داد با روحیه داغون دوباره بهش گفتم برو درست ادامه بده و موفق هم شد توی ارشد هم نفر اول شد 

من الان دیسک کمرم پاره شده همش نگران زندگی مون هستم از اینکه نتونم فردا روز بچه دار بشم😔

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
میشه روش مطالعه و ساعت مطالعه اتم بگید به من؟

روش با روش متفاوته،باید کشف کنی که چه جوری بهترین جوابو میگیری تو درس خوندن،من از روش تدریس به خود استفاده میکنم،ساعت مطالعه میانگین ۶ ساعت سر کار میرم بیشتر نمیرسم،که البته به خودم استراحتم میدم همیشه یه روز در هفته درس نمیخونم کارم نمیکنم.

آره اینقدر براش ذوق میکنم.واقعا ارزومه به بهترین جاها برسه چون خیلی سختی کشیده مادرش از دست داد با ر ...

نه عزیزم انشالله میتونی 

یه دکتر خوب برو حتما هم فلوشیپ ستون فقرات باشه 

و بهشون بگو میخوای بچه‌دار بشی

حرف دکتر رو هم برو به چندتا دکتر دیگه بگو بعد تصمیم بگیر 

کنجکاو شدم بدونم تحصیلات همسرتون چیه البته اگه فضولی نیست؟

معجزه کن صبر مرا 
نه عزیزم انشالله میتونی یه دکتر خوب برو حتما هم فلوشیپ ستون فقرات باشه و بهشون بگو میخوای بچه‌دار بش ...

تازه یک ماهه اینجوری شدم

و استراحت مطلقم 

فعلا باید فیزیوتراپی برم 

اگر جواب نده باید عمل بشم 

بهم گفتن برای بچه دار شدنش قبلش باید وضعیت مهره ها بررسی بشه

فعلا خودم داغونم...

خواهش میکنم ارشد آنالیز ریاضی 

نگران نباش عزیزم،دنبال درمان باش هیچ مشکلی پیش نمیاد.

با فیزیوتراپی کمی بهتر شدم

بعد باید برم آب درمانی

دکترم گفت بهتر نشدی باید عمل کنی 

چون تنگی کانال نخاعی دارم

استرس دارم 

دعام کنید به حق این روزها برگردم به زندگی عادیم