2777
2789
عنوان

رل پولدار خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
خودت میگی رابطه ی سمی بعد میگی آرامش؟ منظور من یه سال دو سال نیست . تو زندگی داستان فرق میکنه

چون می‌گفت مدام چک ام میکنه محدودم کرده شکاک بخاطر اون گفتم الان رفیقم راضیه فقط دعا میکنم بگیرتش دوباره مثل چند ماه قبل نشه بیاد گریه زاری کنه ک سو استفاده کرده ازم

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم با زبون روزه. گناهه حتی جرات ندارم نصیحت اش کنم از رل اش میترسم هکر پلیس فتا هست نمید ...

وقتی من نمیشناسم غیبت نیس 

نصیحتش کن ولی 

شاید اون دلسوزی نداره. ولی سرزنشش نکن 

بهش بگو اخر و عاقبت نداره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
وقتی من نمیشناسم غیبت نیس نصیحتش کن ولی شاید اون دلسوزی نداره. ولی سرزنشش نکن بهش بگو اخر و عاقبت ند ...

رلش بفهمه پدرمو در میاره همین الانش هم میترسم هکم کرده باشه همش برنامه های الکی رو گوشم نصب میشه یا میره تو اینستا و تلگرام گوگل خود ب خود رفیقم گردن نمیگیره میگه ن همچین کاری نمیکنه

آدم پولدار بهتر از آدم بی پوله

ولی خب خیلی ها بخاطر همین پول کنترل گر میشن 

انتظار بالا ازت دارن و خیلی مشکلات دیگه

البته اگه خود دختر پولدار باشه نه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بعد بگیرتش درست میشه ؟ آدم شکاک بعد ازدواجم شکاکه حتی بیشتر

رفیقم دوسش داره خودش قبول کرده دیگه باهاش سازش داره

بنظرم رفیقت فقط به خاطر پول باهاشه این چیزا و رفتاراش گ میگی عادی نیستا

ن عاشقشه وقتی پسره یهویی رفت کم محلی کرد اینقدر گریه میکرد غصه میخورد ک دل سنگم کباب میشد ض

آدم پولدار بهتر از آدم بی پولهولی خب خیلی ها بخاطر همین پول کنترل گر میشن انتظار بالا ازت دارن و خیل ...

اونو قبول دارم ولی میگم نکنه بعدا بدتر تهدیدش کنه یا حظوری عکس و فیلم ازش بگیره الان انگار عشق کورش کرده مث سگ از رلش میترسم با اینکه نمیدونم کیه حس میکنم الان تایپک ام رو میخونه

همه ی اونایی ک طلاق گرفتن هم یه روزی قبول کرده بودن و همو دوست داشتن

درسته امیدوارم آخر و عاقبت اش خوب باشه پایدار باشن زود تب عشقش فروکش نکنه

اونو قبول دارم ولی میگم نکنه بعدا بدتر تهدیدش کنه یا حظوری عکس و فیلم ازش بگیره الان انگار عشق کورش ...

چرا تو بترسی اخه

چرا باید تاپیک تورو بخونه اخه 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا تو بترسی اخهچرا باید تاپیک تورو بخونه اخه 🫠

هکر گفت هر چن وقت ی بار میره اونجا کلانتری یا نمیدونم جای دیگه کاراشون انجام میده گفتم هکره گفت اره بعضی وقتا پیام میدادم انگار رفیقم نبود یکی دیگه اس رفیقم میگه خودش و اطرافیان اش زیر نظر داره نفهمیدم منظورش از لحاظ رفتاری یا گوشی