2777
2789
عنوان

رل پولدار خوبه یا ن

279 بازدید | 35 پست

دوستم رل اش واسه سه شب عروسی ۶ تومن هزینه آرایش داده لباسش فکر کنم اون سه شب با اون پارچه گرون هزینه خیاط ده تومن ب بالا میشه گوشی اش حس میکنم آیفون ولی ترسیدم نگاه کنم فکر کنه فوضولم بهش گفتم ماشاالله لباس و آرایش ات قشنگه گفت پیامتو پاک کن ی ماشاالله بگو کلی ماشاالله هم گفتم خیلی بهم برخورد مثلا خواستم تعریف کنم نگه حسوده

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

رل لاغر مردنی داره از توصیف خودش قیافه نداره روانی هم هست انگار پل.ی.س چیزی دقیق نمیدونم چ سمتی داره

وضعش که خوبه چرا با دوستت ازدواج نمیکنه؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت چه عقده ایه 😐

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وضعش که خوبه چرا با دوستت ازدواج نمیکنه؟

نمیدونم ی سال و نیم رل هستن چن ماه قبل کات کردن کلی فحش و دعوا الان دوباره برگشته قبلش بهم گفت بخاطر پول ارزش داره باهاش برم تو رابطه گفتم ن وقتی نرمال نیست تهدیدت میکنه شکاک همش چک اش میکنه کلی عکس نود داره ازش گفتم چرا بری باهاش

واقعا حسودی نمیکنم فقط اینکه ما روستا هستیم بخاطر آبروش میترسم

تو خودت حاضری در ازای پول همچین رابطه ی یواشکی داشته باشی با یه پسر 

کار زشتیه 

پاکدامن موندن واقعا خیلی سطحش بالاتره تا اینکارا.. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نمیدونم ی سال و نیم رل هستن چن ماه قبل کات کردن کلی فحش و دعوا الان دوباره برگشته قبلش بهم گفت بخاطر ...

خب دیگهه... 

دوستت چه عقده ایه 😐

هنوز یادم نرفته سر حرفاش حس میکنم رل شکاکش تو اینستا بود پیامم رو میخوند اعصابم خورده چرا اینقدر بهش اهمیت میده ما ۱۵ ساله با هم دوستیم اصلا ن پیام میده بهم ن پیداش هست

تو خودت حاضری در ازای پول همچین رابطه ی یواشکی داشته باشی با یه پسر کار زشتیه پاکدامن موندن واقعا خی ...

من نمیدونم رابطه چیزی داره یا ن الکی قضاوت نمیکنم شاید در حد دست گرفتن اینا باشه ولی میترسم از عاقبتش پسره نرمال نیست 

من نمیدونم چطور آدمیه . اما پول به تنهایی آرامش نمیاره

واسه رفیقم کلی آرامش اورده قبلا بهش میگفت مارمولک گفتم نکنه با اون مارمولک برگشتی گفت ب عاقایم اینجوری نگو 😐 ب زور خودشو بیرون کشید از اون رابطه سمی حالا باز رفته سمتش

من نمیدونم رابطه چیزی داره یا ن الکی قضاوت نمیکنم شاید در حد دست گرفتن اینا باشه ولی میترسم از عاقبت ...

میگی کلی عکس نود دارن

همینجوریشم کار دختره کم از تن فروشی مجازی نیس

واسه رفیقم کلی آرامش اورده قبلا بهش میگفت مارمولک گفتم نکنه با اون مارمولک برگشتی گفت ب عاقایم اینجو ...

خودت میگی رابطه ی سمی بعد میگی آرامش؟ منظور من یه سال دو سال نیست . تو زندگی داستان فرق میکنه

میگی کلی عکس نود دارنهمینجوریشم کار دختره کم از تن فروشی مجازی نیس

نمیدونم چی بگم با زبون روزه. گناهه حتی جرات ندارم نصیحت اش کنم از رل اش میترسم هکر پلیس فتا هست نمیدونم چیه