2777
2789
عنوان

ختم برا بخت گشاییی بیایدد

90 بازدید | 9 پست

تایپک قبلم سر ب بزنید

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای گل

طاعات عباداتتون قبول حق

🌿🌿🌿 ما یه گروهی زدیم داخل تلگرام برای خانم های مجردی که قصد ازدواج دارن میخوایم دورهم چهل نفر بشیم و چله بگیریم احتمالا چله ی دعای توسل یا زیارت عاشورا به نیت اینکه خداوند با این چله بیش از پیش بهمون توجه کنه و بخت عالی به زودی قسمتمون کنه و ازدواج  کنیم... یک ازدواج عالی ان شاء الله 🌿🌿🌿

لطفاااا فقط افرادی که خلوص نیت دارن و قلبا به خدا و ائمه اعتقاد دارن و باور دارن که حاجت میگیریم عضو گروه بشن

لینک گروه رو میذارم کسایی که تمایل دارن زودتر به ما ملحق بشید تا اوایل رمضان هستیم ان شاء الله چله رو شروع کنیم به حق علی تا شبای قدر و بعدش حاجت روا بشیم

❌دوستان تاکید میکنم فققققططط خااااانم هاای مجرد عضو بشن     آقا و متاهل و... نیاد لطفا❌

برای هرخانم مجردی که فکرمیکنید به این چله احتیاج داره بفرستید اجرتون با سیدالشهدا

اینجا بگین همه استفاده کنیم دیگه🫠♥️

سلام خانمای گل
طاعات عباداتتون قبول حق
🌿🌿🌿 ما یه گروهی زدیم داخل تلگرام برای خانم های مجردی که قصد ازدواج دارن میخوایم دورهم چهل نفر بشیم و چله بگیریم احتمالا چله ی دعای توسل یا زیارت عاشورا به نیت اینکه خداوند با این چله بیش از پیش بهمون توجه کنه و بخت عالی به زودی قسمتمون کنه و ازدواج  کنیم... یک ازدواج عالی ان شاء الله 🌿🌿🌿

لطفاااا فقط افرادی که خلوص نیت دارن و قلبا به خدا و ائمه اعتقاد دارن و باور دارن که حاجت میگیریم عضو گروه بشن
لینک گروه رو میذارم کسایی که تمایل دارن زودتر به ما ملحق بشید تا اوایل رمضان هستیم ان شاء الله چله رو شروع کنیم به حق علی تا شبای قدر و بعدش حاجت روا بشیم

❌دوستان تاکید میکنم فققققططط خااااانم هاای مجرد عضو بشن     آقا و متاهل و... نیاد لطفا❌
برای هرخانم مجردی که فکرمیکنید به این چله احتیاج داره بفرستید اجرتون با سیدالشهدا

برای بخت گشایی در خواستم بدبد بگم چیکار کنید

سلام خانمای گل
طاعات عباداتتون قبول حق

من سرنماز ۴۰ تا حمد خوندم برا همه مون البته فک کنم فقط ده نفر بودیم امیدوارم یه زندگی خوب نصیب همه م ...

خودمم خوندم همون شب

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

سلام خانمای گلطاعات عباداتتون قبول حق🌿🌿🌿 ما یه گروهی زدیم داخل تلگرام برای خانم های مجردی که قصد ...

لینک بزار

برای بخت گشایی در خواستم بدبد بگم چیکار کنید

خب اینجا بگو همه ببینن