2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسایی که آوردن بیاین بگید باردارم عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم

با شوهرت قهری یا آشتی کردین؟ 

اگه خونوادت بفهمن واکنششون چیه بنظرت؟ 

من مامانم بیرونم کرد، دو ماه خونه پدرشوهرم بودم چون محرم و صفر بود عروسی افتاد دو ماه بعد. عروسیم مث غریبه ها اومد ازهمه زودتر رفت. چند ماه باهام قهر بود

الان اما پسرمو از همه نوه هاش بیشتر دوست داره

با شوهرت قهری یا آشتی کردین؟ اگه خونوادت بفهمن واکنششون چیه بنظرت؟ من مامانم بیرونم کرد، دو ماه خونه ...

قهرم بلاکم کرده  از همه جا یه غوغایی به پا میشه خانوادم بفهمن 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
با شوهرت قهری یا آشتی کردین؟ اگه خونوادت بفهمن واکنششون چیه بنظرت؟ من مامانم بیرونم کرد، دو ماه خونه ...

ولی چکار کنم بچمه پای همه چیش وایمیسم 😭😭😭

افرین بهتون که مومدین پای جگر گوشه تون.... یکی از زندایی های منم توی عقد باردار شد. اون موقع من کوچیک بودم و میشنیدم که هی میگفتن چقدر بد و اینا.... 

چهار ماهه بود که عروسیشون رو گرفتن... ماشاالله هزار ماشاالله به دختر داییم که توی خوشگلی و خانومی رودست نداره توی فامیل🥰... الانم ازدواج کرده و سه تا بچه داره مثل ماه... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خیلی حس تنهایی میکنم از طرفی خیلی حال تهوع دارم 

قهرم بلاکم کرده از همه جا یه غوغایی به پا میشه خانوادم بفهمن

آخه اخلاق شوهرتم خوب نیست

هرچند شوهر من از شوهر تو خیییییلی بدتر بود. بلاهایی سرم آورد که فقط خدا میدونه چی کشیدم

اما بعد به دنیا اومدن بچمون 180 درجه عوض شد... شد یه مرد زن دوست حرف گوش کن مهربون عاشق رمانتیک دست و دلباز... 😅😅

افرین بهتون که مومدین پای جگر گوشه تون.... یکی از زندایی های منم توی عقد باردار شد. اون موقع من کوچی ...

ممنون گلم اره جونم هم براش میدم نیومده خیلی دوسش دارم 

آخه اخلاق شوهرتم خوب نیستهرچند شوهر من از شوهر تو خیییییلی بدتر بود. بلاهایی سرم آورد که فقط خدا مید ...

آره اصلا با من خوب نیست 😭 الآنم بهش گفتم مشکوکم به بارداری اصلا محلم نذاشت بلاکم کرده از همه جا 

افرین بهتون که مومدین پای جگر گوشه تون.... یکی از زندایی های منم توی عقد باردار شد. اون موقع من کوچی ...

فدات بشم

کلا زندگیمونو عوض کرد با اومدنش... خداروهزار بار شکر بخاطر وجودش

بچه های ناخواسته کلا برکت و خوبی و خوشی میارن

البته تمام بچه هاهمینن، ولی ناخواسته ها بیشتر

فدات بشمکلا زندگیمونو عوض کرد با اومدنش... خداروهزار بار شکر بخاطر وجودشبچه های ناخواسته کلا برکت و ...

من دوسش دارم 😍 ولی از شوهرم دلم خونه